martym16 Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Jaký byste mi doporučili LPG systém? Na přestavbu 407, 2.2, 120kw , vybírám mezi Stag a Lovtec(magic4). Má tady někdo lpg přestavbu a jaké jsou zkušenosti? Nechci italské nebo holandské systém, kvůli dílům a servisu. díky Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Vyber systém , který v tvém okolí montuje nejvíc firem,kdyby to jeden neuměl sestelovat ,aby si nejel přes půl republiky.Vesmes to je vše na jedno brdo,ve 406 jsem měl polský DT vás bez problémů najeto 100000km pak jsem měl totální...manželka ve 406 Něm.solaris taky bez problémů 40000km,do 406 chci dát na podzim Lpg bude to Solaris nebo Stag... Citovat
David 106s16 Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 (upraveno) BRC. Mám ho na motoru 2,0 16v a mám najeto na plyn cca 700.000km. Bez zásadních závad. Jednou to přestalo přepínat na LPG. Uhnil kontakt na ventil na nádrži. Taky mi nedávno, už po najetí těch 700tkm uhnil štekr-kontakty na tom emulátoru nebo jak se to jmenuje. Tím pádem přestal ukazovat budík stav benzínu v nádrži. Malinko se po těch cca 10ti letech rosí reduktor, ale nic zásadního, vodu dolívat nemusím.Jinak naprosto bez závad. Za ty kilometry jsem měnil pouze jednou oba filtry, to když to nepřepínalo na LPG. To ale nedoporučuju, jenom říkám, že tak to u mě bylo.Nikdy jsem nemusel řešit vstřikovače. Právě kvůli bezporuchovým vstřikovačům jsem šel do tohoto systému, který byl teda v té době to nejdražší co bylo. Většinu těch kilometrů auto najezdilo na německý, belgický a anglický plyn., tím si vysvětluju ty "neucpatelné" filtry. Takže já bych dal opět BRC. Upraveno 28. červenec 2018 uživatelem David 106s16 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.