Marcel505 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Peugeot 504 z roku 1999? Zdá se vám to divné? Vůbec ne! Tak jako 405 "stále žije", tak i 504 "stále žije". Viz http://www.504.org/1999.htm Citovat
barenst Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Me se stejne nejvice libi ty specialni pikapy 4x4 , ale nevim zada to byla 504 nebo 505 ? Citovat
Marcel505 Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: barenst Me se stejne nejvice libi ty specialni pikapy 4x4 , ale nevim zada to byla 504 nebo 505 ? 504ka se dělala jako pick-up, ale i jako terénní (Dangel) 4x4. 505ka se pak dělala taky v úpravě Dangel s pohonem všech kol (hodně vysoký kombík). A taky se dělal pick-up 505ky, ale to byl takový zvláštní kousek, vyrobilo se jich určitě dost, ale byl to jakoby kombík, kde za zadními sedadly byla ložná plocha. Fakt zajímavé. Jak jistě víte, 504 se dělala sériově jako Coupé a cabriolet, bohužel 505ka se toho nedočkala a tak jsou kdesi dvě 505ky coupé a dvě 505ky cabriolet (jedna v muzeu ve Francii). Citovat
barenst Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Ty terení pick-upy jsem videl na francoucke riviere jako specialni vyprostovaci a zasahove vozidla od hasicu, tak zvani cerveni andele . Ale bylo to pred 4 roky tak nevim jestli jeste jezdi.Do konce pry do nich davaly nove TD a strasne si je pochvalovaly , byl tokovy zvlasti vysoky pick-up ktery mel navajaky na korbe a byl pro vic osob . Citovat
Neon Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Už jsem myslel, že jsi se překlep a myslel jsi ten článek \"405 stále žije\" a ono ne. Ten PICK-UP je bombovej - takový maj v Řecku a vozej v tom ovoce a různý krámy na trhy. To je stejně ... za chvíli začnou vyrábět někde v Africe i Peugeota 404, nebo co? A pak, že vývoj nezastavíš...:D:roker Citovat
Marcel505 Odesláno 8. únor 2006 Autor Odesláno 8. únor 2006 Těch úprav 504ek bylo opravdu moc a i ty hasiče jsem viděl. Na www.504.org je toho docela moc ale stále nemohu narazit na ty hasiče. Až na ně narazím, dám sem odkaz, prozatím jen Dangel a Double: http://leverdie.club.fr/504dange.htm http://leverdie.club.fr/504double.htm Citovat
Neon Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 JJ dangel je hodně pěknej - takovej klasickej luxusní oldschool:super Citovat
Marcel505 Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Už jsem ty hasiče našel. Zde: http://persodangel.free.fr/ a kliknout vlevo na \"DANGEL secours\". Teda, to je ale něco! Citovat
Neon Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Dangel+ caravan je bomba.. Marcel505 - nenarazil si náhodou na něco u nás? Když se o to tak zajímáš... Citovat
Marcel505 Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Neon Dangel+ caravan je bomba.. Marcel505 - nenarazil si náhodou na něco u nás? Když se o to tak zajímáš... 505ka Dangel v ČR je určitě aspoň jedna. Dokonce je to člen P-C. Ale nedávno psal o problémech s motorem, tak nevím, jak to vypadá teď. Jinak mi i někdo říkal o nějakých závodech v terénu a 505ka tam prý byla. Ale kde a kdy nevím. Citovat
Ota Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Před čtyřmi lety jsem potkal ve Francii v Alpách 504 break Dangel, nijak mě to tedy neuchvátilo, jen ta zvýšená bouda 504 break mě trochu zaujala, ale musím říct, že není nad berlinu, kupé nebo kabrio... Citovat
Marcel505 Odesláno 1. březen 2006 Autor Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Ota Před čtyřmi lety jsem potkal ve Francii v Alpách 504 break Dangel, nijak mě to tedy neuchvátilo, jen ta zvýšená bouda 504 break mě trochu zaujala, ale musím říct, že není nad berlinu, kupé nebo kabrio... Věřím, že to není uchvacující. Viděl jsem interiér 505ky Dangela a je to takový styl Jeepů apod. Prostě pro používání. Pár budíků apod. Zase náhon na všechny čtyři kola by se hodil při orientačních soutěžích P-C. Ušetřilo by se cestou přes pole tolik kilometrů... To mě zase překvapily 505ky upravené jako pohřební nebo sanitní vozy. Mají o hodně vyšší střechu než klasické kombíky. Takže je to taky taková zvýšená bouda... Citovat
Ota Odesláno 15. srpen 2006 Odesláno 15. srpen 2006 Je to asi měsíc jsem potkal na Českobrodské 504ku pickup s chromovými nárazníky, no myslel jsem, že mi vypadnou oči z důlků.... Citovat
Marcel505 Odesláno 15. srpen 2006 Autor Odesláno 15. srpen 2006 Původně zaslal: Ota Je to asi měsíc jsem potkal na Českobrodské 504ku pickup s chromovými nárazníky, no myslel jsem, že mi vypadnou oči z důlků.... Tak to mě by možná vypadli... Jakou měla SPZ? A Oto, víš o opravně Peugeot, Citroën v Jesenici??? Citovat
Ota Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Měla bílou SPZ, starou pražskou... a jeden pickup-oranžový už s plastovými nárazníky a naftovým motorem jezdí pro elektrofirmu snad někde v Jesenici a právě v Jesenici to je Tomáš Neruda, fanda a renovátor kachen (2CV), pořadatel 2CV srazů, servisuje hlavně Citroeny a Peugeoty, nemám žádné reference, jen jednou jsem u něj kupoval nějaké díly na kachnu... Citovat
Marcel505 Odesláno 16. srpen 2006 Autor Odesláno 16. srpen 2006 Někdo mi říkal o nějaké 504ce pick-up v Újezdě nad Lesy, ale je už to dlouho. Kdo ví kde je. No v té Jesenici je kachen fakt hodně. Víc citrónů než pažoutů... Citovat
Ota Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 No v Újezdě nad lesy jsem ho právě potkal Jedeš k Nerudovi na servis? Citovat
Marcel505 Odesláno 17. srpen 2006 Autor Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Ota No v Újezdě nad lesy jsem ho právě potkal A ještě vím, že v Újezdě nad Lesy, na jednom pozemku byla 504ka pod střechou (s přidanými světly v mřížce-nebo za mřížkou). Nejspíš bych to i našel... Původně zaslal: Ota Jedeš k Nerudovi na servis? Ne. Nebo bych měl? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.