Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Fakt bych rád dorazil ale obávám se že se nestačim vrátit :(. Ale slyšel jsem, že kámoš teď pořídil taky 406 tak spolu určitě rádi někdy na nějakej srázek dorazime.... Když bych se vrátil v nějakou rozumnou hodinu tak určitě dorazim. Zatim se mějte!

Odesláno

ale mavas moc pekne :papa , hned bych jela, jenze patek se mi nehodi a navic jet do plzne busem ci vlakem jakoze na sraz peugeotu je trochu divny, ne?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: aka

ale mavas moc pekne :papa , hned bych jela, jenze patek se mi nehodi a navic jet do plzne busem ci vlakem jakoze na sraz peugeotu je trochu divny, ne?:myslim

Rádi by jsme tě viděly. A nebo se s někým svést. Jenže zase jet až z Prahy na chvilku se Tě nevyplatí. Počkej až udělám nějakej vetší na víc dní tak doufám že přijedeš.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A nechtěli byste ten sraz udělat v neděli dopoledne? Zrovna mám do Plzně cestu...

Hmm to je škoda že sem jedeš až v sobotu :-( Ja bych ho přendal ale už jsem volal všem že je to ted v patek

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Původně zaslal: Jezkovi.voci

A co ho udělat v ZR??? .... hmmm ..... to byl ale blbej vtip......

:D:D:D dobrý no:super

Tak přijed k nám máš to kousek :D

Jo, mám to k vám tak zhruba 600 000 otáček motoru....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...