Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny ... Teď jsem si koupil 308 CC z roku 2010 a chtěl bych si aktualizovat mapy. Četl jsem nějaké fóra, ale  moc se v tom nevyznám. Poradí mi někdo, kde stáhnu nejnovější mapy pro mé Peugeota, Mám navigaci WIN NAV. Pošle mi někdo návod, kde stáhnu a jak naformátuju sd kartu? 

Odesláno (upraveno)

Já našel toto forum, ale nejsem si jistej, abych si nezničil auto :D

Odkaz na Warezové forum tady nemá co dělat!!! VIZ Pravidla fora

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Možná by to mohlo být stejný jak u RT6, to ale nevím. Já tuto funkci nepoužívám, tak jsem se o to nezajímal. Matně jen vím, že musíš nějak ten soubor z radary vložit do těch map. Nebo tak nějak. podívej se do modelů 508 a 5008. Tam by to mělo někde být.

Odesláno

U RNEG by se měly nahrát soubory radarů (resp. nahradit stávající soubory) na SD kartu. Nějaký balík 6/2018 mám, ale nemám to jak vyzkoušet. 
Ale v tom zipu je mimo jiné soubor "hazardareas.lwd", který dle mého názoru obsahuje databázi a měl by přepsat ten stávající :myslim 

Speed cameras for Peugeot WIP Nav - SCDB.info - The Worldwide Speed Camera Database.pdf

Odesláno

Ještě mám poslední dotaz, našel jsem poslední mapy pro mě z roku 2016/2017. Jsou ještě novější pro moje auto? Pak jsem našel pouze na WIP NAV plus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...