Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nevite cim by to mohlo byt, ze mi auto vubec netahne....ale tak, ze by mi pri rozjezdu natrhla prdel i 1.2 fabie... Ze zacatku vubec nechce tahnout, ale jak se dostanu nad +- 2200 otacek tak teprve tam citim, ze to turbo trosku zabira, ale i tak to neni nic extra. Je to na výměnu toho turba nebo to muze byt neco jineho ? Diky za odpoved  Peugeot 406 2.0 80kw

Upraveno uživatelem Lighthawk
Odesláno

No jasně ...nad 2-2200 ot .  už reaguje na výkon motoru... netáhne turbo.....koukni jestli ti funguje regulace turba......jinak napojit na diagnostiku a načíst.....

Odesláno (upraveno)

Samozřejmě, že to může být lecos. Doufám ale, že nedoufáš, že turbo bude po 1 042 138 km v pořádku. Já mám reálný nájezd jenom 300 000 a turbo mele z posledního.

Promiň, ale při pohledu na stav tacho jsem se neudržel.

Upraveno uživatelem mirasat
Odesláno (upraveno)

Tak moje auto reaguje i dříve, ale je problém s dostatečně rychlým nafoukáním, takže jsem musel přizpůsobit styl jízdy, naučit se jinak pracovat s plynem. Někdy jsem schopen turbo roztočit od 1700. Když mi do cesty vlítne nějakej bionickej tempomat, tak třeba až ve 2800......

340k - turbo původní ? - vstřiky ani jednou v ultrazvuku ? Krom toho, co čerpadla ? A to se nebavíme o elektroinstalaci (kabeláž a konektory). Čidla, regulátory, podtlakový selenoidy, hadice a hadičky...

Upraveno uživatelem mirasat
Odesláno

Tak, neviem či sa nemýlim ale váhu vzduchu by som si pozrel asi ako prvú. Na mojom keď som ho kúpil bola vadná a auto bolo ako zdochlina vymenil som a rozdiel 100% 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...