Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Keď tak zablokovaná....nedostatočné mazanie...pred montážou nového turba vybrať sito z holendra prívodu oleja.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj mám ten samý motor ale mám jiný problém,  už nevím co mám dělat byl jsem už u tolika mechaniků  a nikdo neví čím to je  jednou jde turbo na 100% pak jde na 50% a někdy nejde vůbec.

Každý mechanik říká něco jiného že turbo je v háji další že je nějake čidlo a když jim řeknu zda se na to podívají tak se jim do toho nechce že peugeoty ne.

za každou odpověd děkuji

Odesláno

Mne v jednom servise najprv povedali, že to turbo je. Potom zmenili názor, že je to egr ventil, tak ho zaslepili a programovo upravili, že je ok. Auto vydržalo týždeň. Potom, že je to iný snímač, ktorý sme vymenili... Auto vydržalo jeden a pol dňa. Úprimne, okrem origo PSA servisu sa do doho nikomu nechce a budú sa vyhovárať, pretože umiestnenie turba v tomto motore je úplne celé zle.... 

Odesláno

Auto jsem měl v Citroenu na doporučení nejprve pán byl docela příjemny řekl že se na to koukne a rozebere to ... když přišel den D tak jsem auto odvezl a za hodinu volal ať si pro auto přijedu a řekl mi ať auto shodím ze skály že je to s......ka. a tím byl hotov. pak ještě dodal až si koupím nove auto tak se mužu stavit že ho zkontroluje ....

Odesláno

Tu je totiž turbo uložené tak, že máš 3 možnosti na výmenu. 

1. Zhora - vybrať celý blok motora. 

2. Zdola - zhodiť dolu nápravnicu a komplet výfukový systém. 

3. Toto nakoniec robil priateľ za barákom. Vybral turbo cez priestor na baterku - vybral baterku, rozobrať držiak na baterku, odpojiť katalyzátor z oboch strán, vypustiť vodu z výmenníka (cca 2litre) a odpojiť kúrenie, atď.... Piplačka na cca 6 hodín, kým sa dostal k turbu, za ďalšiu pol hodinu vybral turbo... Skladanie bolo trochu zložitejšie samozrejme, takže cca 10 hodín, kým to poskladal naspäť (aj za tlaku mestských policajtov, ktorích zavolal nespokojný sused)... 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak konečně uz mam auto opravené, po dlouhém jednaní jsem dohnal mechanika,  který se na to podíval a byl to jenom potenciometr na naklapění lopatek na turbu,  cena potenciometru 2500kč takže žadna velká investice.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Áno, je priamo na tej banke, bohužiaľ prístup je strašný- zavadzia nápravnica, treba ju zhodiť, zvrchu sa dá ten snímač sotva chytiť, náročne odpojiť no nie vymeniť;  popozeraj online autosúčiastky, dá sa zohnať 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...