Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 2.0.HDI RHZ rv99 nový chladič a žhavičky nebo celé auto

Ratchet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj po delší době jsem se dostal k opravě mé odložené 406tky  dostala nový chladič  protože ve starém byla díra a nové žhavičky, bouhžel po  pár km se ukazalo že auto ma  fouklé těsnění pod hlavou  .... takže  mi jsou ted tyto díly kničemu.

Prodávám  tedy uplně nový  chladič Nissens  cena 3000,- kč
Dále  4x nové žhavicí svíčky Bosch 1500kč sada,-

Jedná se o  Peugeot 406 2.0HDI 80kw RHZ před FL.

Nebo pokud by se našel nekdo kdo by měl  zájem odkoupit celé auto   za nějaký rozumný peníz budu rád viz kontakt: jmuller.mix@gmail.com.

Auto ma najeto cca 350 000km , vzhledově na tom auto není moc dobře  má špatný lak, sežrany jeden blatník, a poškozený narazník, zašlé světlo.  Před 50tis km  rozvody, před 40tis spojka,manžety, řemenice, před 30tis nové přední kotouče,  před 5tis  nová váha vzduchu VDO a tesně před odstavením vozu nové zadní kotouče destičky, pakny ruční brzy, a přední tlumiče  a  spodní kluvé čepy.  A ted je v něm tedy ještě namotnován nový chladič a zhavičky.  Motor má podle mechanika  nejspíš prasklé těsnění pod hlavou, a mě už se to  neche dál řešit. Přes to všechno  má  motor pořád velice pekný zvuk a nikdy neměl problém se vstřikovači, čerpadlem ani turbem....  auto má  technickou  do +/- března příštího roku, ecko dan se platit nemusí.  předem děkuji všem.

2016-12-18 14.49.44.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...