Ratchet Odesláno 25. květen 2018 Odesláno 25. květen 2018 Ahoj po delší době jsem se dostal k opravě mé odložené 406tky dostala nový chladič protože ve starém byla díra a nové žhavičky, bouhžel po pár km se ukazalo že auto ma fouklé těsnění pod hlavou .... takže mi jsou ted tyto díly kničemu. Prodávám tedy uplně nový chladič Nissens cena 3000,- kč Dále 4x nové žhavicí svíčky Bosch 1500kč sada,- Jedná se o Peugeot 406 2.0HDI 80kw RHZ před FL. Nebo pokud by se našel nekdo kdo by měl zájem odkoupit celé auto za nějaký rozumný peníz budu rád viz kontakt: jmuller.mix@gmail.com. Auto ma najeto cca 350 000km , vzhledově na tom auto není moc dobře má špatný lak, sežrany jeden blatník, a poškozený narazník, zašlé světlo. Před 50tis km rozvody, před 40tis spojka,manžety, řemenice, před 30tis nové přední kotouče, před 5tis nová váha vzduchu VDO a tesně před odstavením vozu nové zadní kotouče destičky, pakny ruční brzy, a přední tlumiče a spodní kluvé čepy. A ted je v něm tedy ještě namotnován nový chladič a zhavičky. Motor má podle mechanika nejspíš prasklé těsnění pod hlavou, a mě už se to neche dál řešit. Přes to všechno má motor pořád velice pekný zvuk a nikdy neměl problém se vstřikovači, čerpadlem ani turbem.... auto má technickou do +/- března příštího roku, ecko dan se platit nemusí. předem děkuji všem.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.