Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, prosím bude nějaký dobrý člověk co mi pošle foto pojistek pod volantem? Mám tam totiž jeden černý drát s paticí uzkou nezapojen a nevím jestli je to takhle správně...

Odesláno

Díky moc, už nevím co hledat, ono totiž mi nezapíná sahara, tak hledám co to může bý...  podle servisáka vadný ventilátor na chladiči a po výměně stále nic .. Vyhozené peníze akorát...

Odesláno (upraveno)

Ja som mal chybu P0485, ale to by mal byt ten isty problem ako u mna, len u teba je to chyba 2 rychlosti ventilatora

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno

Takze doporucujes koupit ten modul? On se ten ventilator po nekolikerem vymazu chyb zapne na chvili. A da se to vymenit bez sundani narazniku? Sorry ze se tak ptam ale nechci zas vyhodit penize zbytecne.

Odesláno

Este tam mozu byt zle kable. Ja by som to skusil. Ano, vymenis to aj bez demontaze naraznika, trvalo mi to asi 15 minut. Dal som dole plast pod autom a spravil to zo spodu. Ale skus pockat este na niekoho, dalsi nazor

Odesláno

a skusali ste zopnut saharu pomalej rychlosti cez diag?

akby bola klima prazdna  tak ti saharu nezopne 

ale na druhej strane ak to hadze chybovy kod tak to zopnut chce ale zrejme nemoze (koli poruche)

Odesláno

Hele tak já měl asi jinačí číslo a jde ti sahara na plnou rychlost když nastavíš klimu na co nejmeší teplotu a melabi aspon běžet sahara na plno potom máš přerušený drát na pomalou rychlost jak sem měl já 

Odesláno (upraveno)

Klima plna odpor a

ventilator vymenen, pres diag sepne sahara a hned se vypne kvuli chybe... Samostatna sahara se sepne pouze po jizde kdyz vypnu motor.

Upraveno uživatelem anderer

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...