Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám takový menší problém, po výměně rozvodu  mi začal rozvodový řemen dřív o kryt, jen za studena, když se auto zahřálo, tak byl klid. Včera sem to rozdělal a zhrozil sem se, řemen je ohoblovaný a poloviční, jako kdyby sjižděl. Mužete mi někdo poradit, čím to muže být abych věděl kde hledat? Diky

Odesláno

Auto je odstavene, jen potřebuju vědět čim to muže být. Nebo proč to leze dolu. Měnil mi to mechanik, ale stalo se to po 10tis km. Rozvodová sada je od SKF

Odesláno

Tu používám taky.. Buď ti to udělal blbě (kladka) nebo ten kryt se hejbl a je to jasný.. Ty si to ještě stihl dřív mě se po tom potkal motor 

Odesláno

delala se i vodni pumpa, ze by treba stara byla krapet vyosena nebo nova nakrivo dana

me se to jednou stalo u nejaky novy sady, ze kdyz jsem pouzil novy sroub kladky ze sady, kladka byla nejak nakrivo a remen sjizdel, po vraceni stareho sroubu s novou kladkou jiz OK

Odesláno
před 7 minutami, Vasek97 napsal:

Jakože blbě daná napínací kladka? Ten kryt stím mohl mít něco společného, když ten řemen leze ven? 

Ano ten kryt s tím může mít hodně společného.. Když motor vibruje tak stačí kousíček remenu aby se toho dotkl a dopadne to takhle 

received_1214077191936605.jpeg

Odesláno (upraveno)

takže se ti to pěkně brousí.

necituj prosím předchozí příspěvek ;) 

a to že pumpa byla dělana neznamená že byla daná dobře 

Upraveno uživatelem brixtr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...