Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, před pár týdny mi byl vyměněn olej na 206 a počitadlo nastaveno na 10000km. Po ujetí cca 400km se mi znovu rozsvítil servisní klíč vedle počítadla km a píše mi, že přesahuji 200km. Nejsem si jist, ale těžko bych ujel přes 10000km za 3 týdny :D Umíte mi někdo prosím poradit, co stím? Není tam nějaké vadné čidlo bo co? Moc děkuji

Odesláno

vrať se zpátky do toho servisu ať ti to nastaví jak se má. ;) 

nejspíš nastavily špatně servisní interval

Popř si to vynuluj sám. návod na to tu je 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Moc děkuji za radu, udělal jsem to podle návodu a pomohlo to. Nicméně, po ujetí dalších 400km se problém opakoval, tak opravdu nevím, co s tím je :/

Odesláno

To bohužel opravdu vypadá na to že ti to po.. v tom servisu. Buď zajeď přímo tam nebo k někomu kdo má a umí s diagnostikou( ale pozor! žádná delphi a podobně!) přímo určená pro peugeot/citroen což je diagbox/peugeot planet

Odesláno

Jen taková technická... Co by se stalo, kdyby se ten interval přesáhl třeba o 1000km? Počitač by to nějak zablokoval, bo co by se dělo? Není to tam nastavené jen pro ty, co si nedokážou pohlídat kilometry od poslední výměny?

Odesláno

Já na to u svojí c5tky kašlu a nějak to vůbec neřeším... mažu to až když si někdy vzpomenu :D

teď ale otázka zda můj dojem že ti to v servise zblbli je správná a nemáš tam  jinou chybu. Proto ti píšu at si zajedeš na tu diagnostiku

Odesláno

Nic se nezablokuje. Bude to prostě jen svítit a prudit. Jel jsem ve 208, která to měla přetažené o 2500km :aut 

Spíš by mě zajímala informace, jaká hodnota servisního intervalu ti tam po tom vynulování naskočí. Trochu to vypadá, že někomu ujela ruka a nastavil tam servisní interval 400 km (+-) :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...