Mí Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Mám 407 SW. Po měsíci začalo vynechávat servo řízení ale jen občas a při zatáčení vlevo. To se může stát, ale co mě dostalo je servis. V pátek 27.1. předáno do servisu s tím, že oprava bude do středy (výměna serva). Ve středu 1.2. mi sdělili po dotazu (sami nezavolali), že už vědí že nové servo bude uvolněno k expedici ve Francii 7. 2. nebo 8.2. a oprava bude hotova další týden. Po dotazu u Peugeotu ČR mi jakási slečna sdělila, že u francouzských aut je toto normální a že je NUTNO ZADAT SERVO DO VÝROBY. Myslíte že si ze mne nedělala srandu? Je to fakt? Taková oprava notabene v záruce opravdu trvá více než 14 dní? Je fakt nutno zadat servo do výroby když 407 je normálně vyráběný model? Jaké máte zkušenosti s termíny oprav? Citovat
TITANa Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Napis mi prosim v akom servise si bol lebo toto je dost vazna vec. Naprava by mala byt uplne jednoducha a to doliatie asi 1dl oleja do posilovaca. No mozno mas vaznejsiu zavadu ale dost nepravdepodobne/skusenosti a kedze ti to robi iba pri vytoceni/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.