Vojta309 Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenost se sekáním cd? Mám autorádio Blaupunkt s cd, ale poslední dobou se mi cd pořád seká. nevím jestli je to těma nízkejma teplotama, nebo spíš, jestli už nechce třeba vyčistit hlava?Nemáte někdo nějakou zkušenost? Citovat
Fusion Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Mě taky škrká, ale nevím jestli počasím nebo stářím dočasnýho rádia. Kdyžtak si kup čistič na CD (cca 70kč). To CDo má na sobě jednak malej kartáček a taky dechovku. Vsuneš, 2x si poslechneš 20vt. dechovku a máš po problému Pokud by to nepomohlo tak v horším případě je čočka fuč. Citovat
Vojta309 Odesláno 4. únor 2006 Autor Odesláno 4. únor 2006 Tak a je po problému - totálně zaprášená čočka! Rádio jsem otevřel, párátkem s vatou a líhem jsem to utřel a je po problému. Takže hlavně se toho nebát a jít do toho. (přinejhorším si musíte koupit nový rádio:aut) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.