dzavel Odesláno 15. duben 2018 Odesláno 15. duben 2018 Ahoj, máte někdo zkušenosti s kamerovým systémem na dům? Myslím s konkrétním typem (případně sestavou na míru). Potřebuji cca 6 kamer. nechci wifi, napájení poe, nahrávání spíš 2TB + možnost cloudu, aplikaci do mobilu, cena do 25t kč. Nevím jak jsou na tom kamery v zimě. Nějaké temperování, nebo se seknou, případně zamrzne sklíčko? Něco jako toto: https://www.mall.cz/ip-kamery/zmodo-720p-spoe-8ch-nvr8xip-cam1tb-hdd-2genumnp10063 ale FHD a ne s tou nepoužitelnou appkou, o kvalitě obrazu si toho moc nedokážu představit Děkuji za nápady . Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. duben 2018 Odesláno 15. duben 2018 to z toho mallu konkretne stoji za uplny prd....... Cena do 25 je hezka a na 6 kamer vc maleho racku docela odvazna, to jsou z meho hlediska kamery takove, do ktere ti zamava zlodej a budes rad kdyz zjistis barvu vlasu na 15m. Nicmene v tomto oboru uz zaplatpanbuh nejaky cas nedelam, zkusim se ti zeptat svagra, co tohle dela pod znackou tesla. rozhodne nic z tech podobnych shopu radsi nekupuj. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. duben 2018 Odesláno 16. duben 2018 Mám tohle Do toho tohle K tomu 2x tohle (2 jsou součástí + 2 jsem dokoupil) A pak 4x toto No a pak nějakej ten switch, kabely atd... Citovat
dzavel Odesláno 16. duben 2018 Autor Odesláno 16. duben 2018 (upraveno) scratch: vím, to byl jen příklad, toho co bych výhledově chtěl, jen kvalitní . Budu rád za nakopnutí...případně pokud švagr dodává celé systémy (bez montáže), tak nakoupím u něj . minimaxa: NAS řešení je zajímavé, + je záloha do cloudu, - cena za licenci. Připojíš se na dohled přes mobil? Hodnocení appky na google play je nic moc. Funguje spolehlivě? Moc jsem nepochopil ty licence. Připojím max 5 kamer, ale jen dvě licence jsou v ceně? Čili, tak jak si to napsal ? Maximální počet IP kamer (jsou nutné licence) 5 (včetně 2 Licence zdarma) Kameru napájíš přes POE nebo zvlášť zdrojem? V popisu vidím, že podporuje POE, ale zároveň zdroj. Můžeš prosím dát foto z noci? Jak daleko jdou ty kamery od záběru? Děkuji Upraveno 16. duben 2018 uživatelem dzavel Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. duben 2018 Odesláno 16. duben 2018 Mobilem se připojím přes originál aplikaci, pomalejší ale funguje, nebo přes aplikaci od výrobce kamery, ta je spolehlivá a svižná. Ano, 2 kamery připojíš zdarma a pro další si musíš dokoupit licence. Já napájím kamery zdrojem 12V ale vedu to ke kameře jedním UTP kabelem a používám k tomuto účelu tohle Mám rozlišení jen 720p Citovat
dzavel Odesláno 16. duben 2018 Autor Odesláno 16. duben 2018 (upraveno) Používáš motion detection? Škoda, že to ty licence dost prodraží. Paráda tohle jsem neznal. K těm autům co parkují vpravo to je cca 6m ? Co kamera v zimě? Není na sklíčku námraza, nerosí se apod? Upraveno 16. duben 2018 uživatelem dzavel Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. duben 2018 Odesláno 16. duben 2018 (upraveno) Ano, používám. Většinou jsem hledal naši půdní Kunu Kamery se nijak nerosí, nezamrzají, běží nonstop 2 roky a kupodivu žádná ještě neodešla. Při cenách v provedení 720p bratru za 400,-/kus mám náhradní v šupleti, kdyby něco... Ty červená auta jsou od kamery cca 15-17m. 1080p by bylo ještě o něčem jiném, ale mě tohle pro moje účely úplně stačí. Původně mi to běhalo na NASu společném s mými ostatními daty (filmy, fotky a pod) ale pak jsem koupil ještě jeden, pouze 1 diskový NAS jen pro kamery a původní 2 diskový jsem nechal jen na má data., Podobnou sestavu právě nyní doplňuji sousedovi o další dvě kamery Upraveno 16. duben 2018 uživatelem minimaxa Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. duben 2018 Odesláno 18. duben 2018 vyjadreni svagra: Cus, cenove dostupne NEebayove jsou treba Hikvision, kamery i zaznam, teoreticky do 30k by se to asi bez montaze dalo. Kamery jsou v provedeni bullet, takze v zime ok, nic se nepoti. www.adigobal.cz, ale nejsou tam ceny, ale zkus tam napsat. Zas je to dobry zbozi. A tohle neni investice na dva roky..... Citovat
dzavel Odesláno 22. červenec 2018 Autor Odesláno 22. červenec 2018 Děkuji za pomoc kluci . S adiglobal jsem komunikoval, ale snaha hodně vlažná. Čínu jsem zavrhl, vzhledem k možné nekompatibilitě na onvifu s různími NVR. NAS to zabil cenou za licence. Konečný systém je komplet hikvision . Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2018 Odesláno 22. červenec 2018 Jak máš ošetřeno GDPR...? Citovat
dzavel Odesláno 22. červenec 2018 Autor Odesláno 22. červenec 2018 No uvažoval jsem o ohlášení UOOU, zatím neřeším dokud nebude vše ideálně nastaveno (uhly, citlivost ....). Podle všeho, je teď možné na plot dát cedulku, že tady probíhá kamerový záznam a spravuje ho ta a ta osoba. Do té cedulky bych jít nechtěl. Ty to máš nějak ošetřeno? Citovat
dzavel Odesláno 22. červenec 2018 Autor Odesláno 22. červenec 2018 Vinyl siding - v podstatě plast na dřevěném konstrukci, zatepleno vatou. Firma, která prováděla montáž a můžu s klidem doporučit - http://www.comfort-siding.cz/cz/ Díky této fasádě, trvalo natažení kabeláže pouze den , ale zase nejde nic poznat . Milan+ ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 22. červenec 2018 Odesláno 22. červenec 2018 (upraveno) Doporucuju profesionaly aspon co e tyka projekce. Navic i pri montazi se vyplati velka firma - nakupuje komponenty za jine ceny nez kram. K tomu zaruka... zkus www.fides.cz. Maji dost pobocek po CR, centalu v Brne a v Ostrave velkou pobocku. A kdyz se podivas na reference, nemaji se za co stydet! NEJSEM jejich dealer, jen je znam ca 20 let! Upraveno 22. červenec 2018 uživatelem pesastor Citovat
Milan+ Odesláno 22. červenec 2018 Odesláno 22. červenec 2018 před 15 minutami, dzavel napsal: Vinyl siding - v podstatě plast na dřevěném konstrukci, zatepleno vatou. Firma, která prováděla montáž a můžu s klidem doporučit - http://www.comfort-siding.cz/cz/ Díky této fasádě, trvalo natažení kabeláže pouze den , ale zase nejde nic poznat . To vypadá dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.