Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, máte někdo zkušenosti s kamerovým systémem na dům? Myslím s konkrétním typem (případně sestavou na míru). 

Potřebuji cca 6 kamer. nechci wifi, napájení poe, nahrávání spíš 2TB + možnost cloudu, aplikaci do mobilu, cena do 25t kč. Nevím jak jsou na tom kamery v zimě. Nějaké temperování, nebo se seknou, případně zamrzne sklíčko?

Něco jako toto: https://www.mall.cz/ip-kamery/zmodo-720p-spoe-8ch-nvr8xip-cam1tb-hdd-2genumnp10063 ale FHD a ne s tou nepoužitelnou appkou, o kvalitě obrazu si toho moc nedokážu představit

Děkuji za nápady :) . 

Guest Scratch
Odesláno

to z toho mallu konkretne stoji za uplny prd....... Cena do 25 je hezka a na 6 kamer vc maleho racku docela odvazna, to jsou z meho hlediska kamery takove, do ktere ti zamava zlodej a budes rad kdyz zjistis barvu vlasu na 15m. Nicmene v tomto oboru uz zaplatpanbuh nejaky cas nedelam, zkusim se ti zeptat svagra, co tohle dela pod znackou tesla. rozhodne nic z tech podobnych shopu radsi nekupuj.

Odesláno (upraveno)

scratch: vím, to byl jen příklad, toho co bych výhledově chtěl, jen kvalitní :) . Budu rád za nakopnutí...případně pokud švagr dodává celé systémy (bez montáže), tak nakoupím u něj ;) .

minimaxa: NAS řešení je zajímavé, + je záloha do cloudu, - cena za licenci. Připojíš se na dohled přes mobil? Hodnocení appky na google play je nic moc. Funguje spolehlivě?

Moc jsem nepochopil ty licence. Připojím max 5 kamer, ale jen dvě licence jsou v ceně? Čili, tak jak si to napsal ? :myslim

Maximální počet IP kamer (jsou nutné licence) 5 (včetně 2 Licence zdarma) 

Kameru napájíš přes POE nebo zvlášť zdrojem? V popisu vidím, že podporuje POE, ale zároveň zdroj.

Můžeš prosím dát foto z noci? Jak daleko jdou ty kamery od záběru?

Děkuji :super

Upraveno uživatelem dzavel
Guest minimaxa
Odesláno

Mobilem se připojím přes originál aplikaci, pomalejší ale funguje, nebo přes aplikaci od výrobce kamery, ta je spolehlivá a svižná.

Ano, 2 kamery připojíš zdarma a pro další si musíš dokoupit licence.

Já napájím kamery zdrojem 12V ale vedu to ke kameře jedním UTP kabelem a používám k tomuto účelu tohle

Mám rozlišení jen 720p 

Kamera 3-20161026-1545159111.jpg

Kamera 3-20170622-1902425757.jpg

Odesláno (upraveno)

Používáš motion detection?

Škoda, že to ty licence dost prodraží. 

Paráda tohle jsem neznal.

K těm autům co parkují vpravo to je cca 6m ?

Co kamera v zimě? Není na sklíčku námraza, nerosí se apod?

Upraveno uživatelem dzavel
Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Ano, používám. Většinou jsem hledal naši půdní Kunu :D

Kamery se nijak nerosí, nezamrzají, běží nonstop 2 roky a kupodivu žádná ještě neodešla. Při cenách v provedení 720p bratru za 400,-/kus mám náhradní v šupleti, kdyby něco...

Ty červená auta jsou od kamery cca 15-17m.

1080p by bylo ještě o něčem jiném, ale mě tohle pro moje účely úplně stačí.

Původně mi to běhalo na NASu společném s mými ostatními daty (filmy, fotky a pod) ale pak jsem koupil ještě jeden, pouze 1 diskový NAS jen pro kamery a původní  2 diskový jsem nechal jen na má data.,

Podobnou sestavu právě nyní doplňuji sousedovi o další dvě kamery ;)

IMG_20180416_202143-01.jpeg

IMG_20180416_202226-01.jpeg

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest Scratch
Odesláno

vyjadreni svagra:

Cus,

cenove dostupne NEebayove jsou treba Hikvision, kamery i zaznam, teoreticky do 30k by se to asi bez montaze dalo. Kamery jsou v provedeni bullet, takze v zime ok, nic se nepoti.

www.adigobal.cz, ale nejsou tam ceny, ale zkus tam napsat. Zas je to dobry zbozi. A tohle neni investice na dva roky.....

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Děkuji za pomoc kluci :super. S adiglobal jsem komunikoval, ale snaha hodně vlažná. Čínu jsem zavrhl, vzhledem k možné nekompatibilitě na onvifu s různími NVR. NAS to zabil cenou za licence.

Konečný systém je komplet hikvision :) . 

192.168.1.47_02_20180722082833784.jpg

Odesláno

No uvažoval jsem o ohlášení UOOU, zatím neřeším dokud nebude vše ideálně nastaveno (uhly, citlivost ....). Podle všeho, je teď možné na plot dát cedulku, že tady probíhá kamerový záznam a spravuje ho ta a ta osoba. Do té cedulky bych jít nechtěl. 

Ty to máš nějak ošetřeno? 

Odesláno (upraveno)

Doporucuju profesionaly aspon co e tyka projekce. Navic i pri montazi se vyplati velka firma - nakupuje komponenty za jine ceny nez kram. K tomu zaruka... zkus www.fides.cz. Maji dost pobocek po CR, centalu v Brne a v Ostrave velkou pobocku. A kdyz se podivas na reference, nemaji se za co stydet! NEJSEM jejich dealer, jen je znam ca 20 let!:papa

Upraveno uživatelem pesastor
Odesláno
před 15 minutami, dzavel napsal:

Vinyl siding - v podstatě plast na dřevěném konstrukci, zatepleno vatou.  Firma, která prováděla montáž a můžu s klidem doporučit - http://www.comfort-siding.cz/cz/ 

Díky této fasádě, trvalo natažení kabeláže pouze den :D , ale zase nejde nic poznat :mrk .

To vypadá dobře

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...