Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neví náhodou někdo u tohoto modelu přednastavený PIN kod pro BT spárování s telefonem ? Tel mi nabízí  0000 nebo 1234 a nejsem schopný se připojit :bojim

Odesláno

Tak stále beze změny, telefon radio najde a po chvilce párování vyskočí na display hláška ve smyslu Nespárováno, na telefonu se objeví Špatný kod nebo pin :( nebude potřeba něco povolit přes DIA ??? 

Odesláno (upraveno)

Měl jsem za to že BT je věc radia a jak jsem psal, tak radio i cd fungují a i různé konfigurace přes rádio, stejně jako u RD 4 . Ovládání rádia přes páčku taky plně funkční 

Upraveno uživatelem pajas502
Odesláno (upraveno)

RD45 do 207 a 307 normalně jde. Květoň ji tam má, a já jsem to zkoumal taky, normalně se to dá namontovat, jen je u starších variant potřeba vyměna displeje.

Měnil jsi ho taky?

Viz třeba tady -

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Radio není problém, ale ovládání BT bude mít asi něco společného s BSI. Máš tam mikrofon? Mrkni na dia do BSI, zda tam není nějaká volba handsfree nebo je to také nazváno Nomade - to ale bývá spíše v radiu. Je to nastaveno správně v displeji?

Odesláno (upraveno)

Mikrofon mám, na display mrknu,neměnil jsem ho protože v menu připojení s tel.je a pak teda zkusím DIA,ale to musím ke známému 

Upraveno uživatelem pajas502
Odesláno (upraveno)

No to je činská modifikace, RD45 je jinak vzhledově stejná jako RD4, ale funkčně by to mělo být stejný. Jen do toho nevlezeš no, už jen to že ma 3x vstup pro antenu

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...