Xjoe Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Zdravim, mate nekdo nejake zkusenosti s kvalitou vyfuku Bosal, Walker, Rossi, prip. jinymi ? Ruzni servismani mi o kvalite jednotlivych vyrobcu tvrdi ruzne veci diky Josef V. Citovat
Steve McSteve Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 ja mam na P 405 Mi-16 vyfuk od drifteru,,,, je to velmi kvalitny,,, a ma nadherny zvuk,,, je prazdny,,, kuknite foto,,, ak sa mi to podari tu vlozit,,, hmm asi nenajdem URl,,, OK,, http://www.vyfuky.sk/stranka/cennik_vyfuky.php moj je 20 SPE 43 2 x75x105 elipsa Citovat
sipka Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Měl jsem na autě Walker a vydržel 1,5 roku. Pak jsem tam dal Bosal a ten tam byl 3 roky a teď vozím Rosi. mám ho tam zatím 1 rok. Ze začátku byl trošku hlučnější, ale teď už je v pohodě. Citovat
Ferry Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 ja mam Walker, je tam od te doby co jsem auto koupil, coz bylo v roce 2001 a myslim ze uplne novej nebyl a porad drzi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.