automacher Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Vie mi niekto poradit kde by som zohnal elektricku schemu na PEUGEOT 405 1.6 GR ? [upravil dne 3/2/06 automacher] Citovat
Jirkap Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Původně zaslal: automacher Vie mi niekto poradit kde by som zohnal elektricku schemu na PEUGEOT 405 1.6 GR ? Proč nemůžeš napsat do předmětu: schéma el. na 405 1,6GR? :xvul:xvul Citovat
Neon Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: automacher Vie mi niekto poradit kde by som zohnal elektricku schemu na PEUGEOT 405 1.6 GR ? Proč nemůžeš napsat do předmětu: schéma el. na 405 1,6GR? :xvul:xvul Klíííd, chybama se člověk učí - každej na to časem přijde, že je dobrý název dotazu lépe specifikovat, když mu nikdo neodpoví... Jinak elektrická schéma 405 je na PC - je tam celej manuál na 405:papa Joj, ale musíš bejt vlastně řádnej člen, abys to mohl sosnout, tak nevim... [upravil dne 31.1.06 Neon] Citovat
automacher Odesláno 31. leden 2006 Autor Odesláno 31. leden 2006 Ved uz som niekolko krat pisal ze chcem byt clenom .Ale nikto mi zatial neodpisal kde a kolko mam zaplatit.Inak som si uz objednal JAK NA TO ale kym mi to pride tak mozno ze uz bude aj po zime. Citovat
Neon Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Původně zaslal: automacher Ved uz som niekolko krat pisal ze chcem byt clenom .Ale nikto mi zatial neodpisal kde a kolko mam zaplatit.Inak som si uz objednal JAK NA TO ale kym mi to pride tak mozno ze uz bude aj po zime. Pokud vim, tak snad teď v únoru by už to mělo jít posílat peníze na účet - kontaktuj Medvěda - on Ti poví určitě bližší info... Citovat
automacher Odesláno 1. únor 2006 Autor Odesláno 1. únor 2006 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: automacher Vie mi niekto poradit kde by som zohnal elektricku schemu na PEUGEOT 405 1.6 GR ? Proč nemůžeš napsat do předmětu: schéma el. na 405 1,6GR? :xvul:xvul Citovat
oddie Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Tak ne. Klikni v tom prvním příspěvku - úplně nahoře - na tlačítko \"edit\", a napiš to do předmětu - tak se to změní i v názvu. Když to uděláš u posledního příspěvku, tak se to nezmění... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.