h8me_spk Odesláno 1. březen 2018 Odesláno 1. březen 2018 zdravim, meril jsem odber na partnerovi pac to neco furt vymlacuje baterku a pri mereni klidovyho odberu mi shorel multimetr... behem asi trech vterin se normalne roztavila izolace na kabelech multimetru... nesetkal se s tim nekdo? popr. nema nekdo schema pojistek? za kazdou radu moc diky, zkusim asi sehnat ampermeter do 20A a nejak jit po pojistkach... Citovat
P607Olda Odesláno 1. březen 2018 Odesláno 1. březen 2018 (upraveno) Jak jsi to měřil? Upraveno 1. březen 2018 uživatelem P607Olda Citovat
h8me_spk Odesláno 2. březen 2018 Autor Odesláno 2. březen 2018 Normalne v serii, ale je tam odber pres 10A a muj multimetr za 200 to nebere Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2018 Odesláno 2. březen 2018 Tak to musí něco pěkně hřát, necítíš smrad? A to by vybilo baterku za hodinu, v těchto mrazech. Zkus topení na zadním skle, vyhřívání zrcátek, sedadel, samozřejmě světla. Případně by mohlo neustále žhavit žhavení, anebo některé diesly mají dohřívání vody, anebo dokonce elektrické ohřívání vzduchu v topení. Citovat
h8me_spk Odesláno 2. březen 2018 Autor Odesláno 2. březen 2018 Uz jsem na to prisel, ma nekdo prosim schema pojistek? Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2018 Odesláno 2. březen 2018 Schema pojistek máš v návodu. Servicebox nyní nefunguje. Měření proudu bez ampérmetru zde https://www.peugeot-club.com/topic/108474-presny-popis-principu-alternatoru/?do=findComment&comment=1811610 Citovat
h8me_spk Odesláno 2. březen 2018 Autor Odesláno 2. březen 2018 diky za info... byla to pojistka F1, volal jsem do peugeotu a pod tim je umisten diagnosticka zasuvka + zasuvky zapalovace vzadu... byl tam stridave odber 8A (cca 3 vteriny) pak cca 3 vteriny 0A a tak furt dokola, po vytazeni pojistky odber 0, no poslal jsem pana za autoelektrikarem, takova detektivni prace me nebavi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.