Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, meril jsem odber na partnerovi pac to neco furt vymlacuje baterku a pri mereni klidovyho odberu mi shorel multimetr... behem asi trech vterin se normalne roztavila izolace na kabelech multimetru... nesetkal se s tim nekdo? popr. nema nekdo schema pojistek? za kazdou radu moc diky, zkusim asi sehnat ampermeter do 20A a nejak jit po pojistkach...

Odesláno

Tak to musí něco pěkně hřát, necítíš smrad? A to by vybilo baterku za hodinu, v těchto mrazech. Zkus topení na zadním skle, vyhřívání zrcátek, sedadel, samozřejmě světla. Případně by mohlo neustále žhavit žhavení, anebo některé diesly mají dohřívání vody, anebo dokonce elektrické ohřívání vzduchu v topení.

Odesláno

diky za info... byla to pojistka F1, volal jsem do peugeotu a pod tim je umisten diagnosticka zasuvka + zasuvky zapalovace vzadu... byl tam stridave odber 8A (cca 3 vteriny) pak cca 3 vteriny 0A a tak furt dokola, po vytazeni pojistky odber 0, no poslal jsem pana za autoelektrikarem, takova detektivni prace me nebavi :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...