Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prochy: už jsme tady o tom mluvili - jestli jsi jezdil do A...., tak se nedivím že máš blbé zkušenosti, tos bohužel vybral nejhorší řešení - mají velké faktury a malé technické znalosti

FAP: už jsem jinde psal, že vyšel 7000 + práce (300), takže nic hrozného, navíc jsem ho měnil po 180 000 místo po 80 000.

Taky jsem měl určité závady - obě přední stahovačky, kladka klín. řemene.

Píšu o 607, bohužel nemám 307 (uvažuju později o koupi pro manželku)

Celkově - Peugeoty mají proti Octavii šarm a nejsou tak běžné.

Fakt je, že Pumpa-Dýza má malou spotřebu, ale četl jsem, že asi za rok skončí ta výroba, protože nemohou splnit limit pevných částic, a přejdou na Common Rail (HDi).

Odesláno

No konečně taky nějaký pozitivec;)

Prochy, s tou spotřebou nevidím já osobně problém. Nevím teď přesně kolik má 307-čka 1,6HDi 110k psanou kombinovanou, ale je to něco kolem 5-ti litrů.

Já mám teď najeto 3000km při průměrné spotřebě 5,6 l. A věřím, že až skončí ta pojebaná zima a hodím to na letní \"Gů-Dýry\", dostanu se tak na 5,3l. Což je podle mně super na tak těžkou káru. Ve služení Oktávce jezdím za 5,9l, ale připouštím, že jí dávám tak trochu na prdel:D

Odesláno

Mozna se furt opakuju, ale taky patrim ke spokojenym uzivatelum P307. Mam ve firme i OT I s TDI, ale skutecne na delsi cestovani je P307 rozhodne lepsi a zatim si budu stat.

Opet to vse zesumarizuju:

- Zadne vibrace

- Zadne problemi s blinkrama

- FAP bohudik nemam

- Setrvacnik drzi

- Nic v aute nevrze

- Sedacky nejsou osoupany a ani prosedeny (vazim cca 100 kg)

- Motor v zime i po 4 letech startuje napoprve (puvodni baterka )

- Otacky motoru nekolisaji

- ........................

Odesláno

Zatím jen stručně, neb práce (ale i zážitků s Pažoutkem) je za posledních pár dní moc - a pár dní ještě bude.

Takže: SW307 1.6HDi - najeto přes 3000 km, kontrola oleje zcela bez problémů (neubylo snad ani deci), spotřeba při dodržování předpisů a klidné jízdě mimo dálnice a Prahu (tj. např. na trase Mohelnice - Poděbrady) 4,2 l nafty na 100 km.

Když jsem ale byl nucen po dálnici spěchat (o tom ale snad až někdy později), svištěl si to Pažoutek po rovince i do mírných kopečků v pohodě mezi 170 - 180 km/hod.

Jediné, co mě trochu znervózňuje, je tak to, že mi při přejezdu výraznějších příčných nerovností kdesi vzadu cosi vždy dorezonovává (vždy tak cca 5 \"dohrknutí\" s frekvencí cca 5 Hz), jako by tam hrkotala rezerva nebo tak něco... Až bude čas, pokusím se zjistit, čím to...

[upravil dne 4.3.06 LubošK]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...