Radovan Peugeot 5008 Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 Zdravím svazují preventivní požití výrobků na čištěný palivového vedení přímo co nabízí Peugeot únik diesel prevence máte s tím někdo zkusenosti Citovat
pavelu96 Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 No nevím koho chceš "svázat" a kam "uniknout" ,ale každý kdo to použil, má svůj názor. Někdo řekne,že to je furt stejné a jiný, že je to hned znát a auto jede líp... Prostě zkus a uvidíš sám... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 před 8 hodinami, Radovan Peugeot 5008 napsal: Zdravím svazují preventivní požití výrobků na čištěný palivového vedení přímo co nabízí Peugeot únik diesel prevence máte s tím někdo zkusenosti opravdu rozumíš tomu, cos napsal?? jako nováčka bych tě požádal, abys svým dotazům při psaní věnoval nejvyšší možnou pozornost Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 17. únor 2018 Autor Odesláno 17. únor 2018 Já ano myslel jsem že tady jde o technické forum,tobě určitě auto musí sloužit dokonale přesně tak jako ty bez překlepů a pravopisu díky za upozornění teď určitě najezdim více kilometrů bez zavad pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
kemox Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 přijde mi to jako google translate.. každopádně pokud jde o de-karbonizaci tak mám pozitivní zkušenost ale u jiné firmy nikoli peugeot Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 před 52 minutami, Radovan Peugeot 5008 napsal: Já ano myslel jsem že tady jde o technické forum,tobě určitě auto musí sloužit dokonale přesně tak jako ty bez překlepů a pravopisu díky za upozornění teď určitě najezdim více kilometrů bez zavad nejsem robot, takže i já dělám při psaní chyby, ale vždy si před odkliknutím přečtu, co jsem vlastně sesmolil--prostě proto, že nechci, abych tu vypadal jako absolvent zvláštní-pomocné školy pokud jsem se tě svým doporučením nějak dotkl, omlouvám se , nebylo mým úmyslem tě urazit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.