Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No nevím koho chceš "svázat" a kam "uniknout" :D ,ale každý kdo to použil, má svůj názor. Někdo řekne,že to je furt stejné a jiný, že je to hned znát a auto jede líp...

Prostě zkus a uvidíš sám...:papa

Odesláno
před 8 hodinami, Radovan Peugeot 5008 napsal:

Zdravím svazují preventivní požití výrobků na čištěný palivového vedení přímo co nabízí Peugeot únik diesel prevence máte s tím někdo zkusenosti

opravdu rozumíš tomu, cos napsal??

jako nováčka bych tě požádal, abys svým dotazům při psaní věnoval nejvyšší možnou pozornost :papa

Odesláno

přijde mi to jako google translate.. každopádně pokud jde o de-karbonizaci tak mám pozitivní zkušenost :) ale u jiné firmy nikoli peugeot 

Odesláno
před 52 minutami, Radovan Peugeot 5008 napsal:

Já ano myslel jsem že tady jde o technické forum,tobě určitě auto musí sloužit dokonale přesně tak jako ty bez překlepů a pravopisu díky za upozornění teď určitě najezdim více kilometrů bez zavad

nejsem robot, takže i já dělám při psaní chyby, ale vždy si před odkliknutím přečtu, co jsem vlastně sesmolil--prostě proto, že nechci, abych tu vypadal jako absolvent zvláštní-pomocné školy :myslim

pokud jsem se tě svým doporučením nějak dotkl, omlouvám se :mad:, nebylo mým úmyslem tě urazit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...