Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi. Mám problém s elek. sedačkou v P605. Stále vyhazuje pojistky. Když je auto nastartované, dám pojistku, tak je všechno v pohodě. Sedačka funguje. Ale když motor vypnu a pak jej zapnu. Projede okruh a "zruší" pojistku. Zkoušel jsem tam i 40A, ale bylo to marné. V čem je asi problém a co se s tím dá dělat? Děkuji

Odesláno

Jestli o posun, tak to možná je zaseklé na nějakém dorazu a snaží se dosáhnout správnou polohu. Pomoz mu mechanicky (dělával jsem to tuším 8-kou klíčem)

[upravil dne 29.1.06 P607Olda]

Odesláno

Jde o mechaniku. Ale když tam mám pojistku, tak se sedadlo dá normálně nastavovat. Tak fakt nevim. A vyhřívání je s tím společné? Protože spínač na vyhřívání se normálně rozsvítí, ale sedadlo nehřeje.

Odesláno

Myslím, že vyhřívání s tím přímo nesouvisí, je to jiný okruh. Vyhřívání u 605 často odchází, např. kleknutím na sedadlo.

Už mě toho moc nenapadá, ještě otázka: máš tam ve výbavě paměti polohy? Nevím, jestli to 605 měla, ale že by při startu šla nějaká relé do sebe.

Souvisí to přímo s zapnutím startéru?

Odesláno

Mám pocit, že jo. Protože když auto je nastartovane, tak je to vsechno v pohode. Muzu si to nastavovat jak chci a jak dlouho chci, ale jakmile vypnu motor a je jednou jestli nastartuji hned, nebo za den, odpoledne, za dva dny... vzdycky je pojistka potom vypálená? Napadlo mě, jestli servo motorek nedrhne a tim má větší odpor?

Odesláno

Stane se to v okamžiku kdy zapneš zapalování? (Snad se sedadlo snaží pohnout do polohy podle paměti? Máš tam paměti?)

Nebo se to stane v okamžiku kdy zastartuješ startérem?

Mohl bys také zkusit rozpojit ten konektor pod sedačkou, jestli to bude taky zlobit.

Odesláno

Stane se to vždycky, už když dám klíč do polohy dobíjení a zkouším pohnout sedačkou. Prostě to nejde. A paměti tam určitě nemám. To auto už má něco za sebou, pamatuje Šemíka jako hříbě:D... No kouknu na ten konektor a uvidím.

Odesláno

Počkej, takže to vyrazí pojistku teprve když zkoušíš pohnout sedačkou a když klíč je v poloze jízda (jak říkáš dobíjení)? (Předtím jsem pochopil, že to vyrazí pojistku už při dání klíčku do polohy jízda, aniž bys pohnul sedačkou.)

Tyto detaily jsou důležité, pro zjištění kde to zlobí.

Konektor rozpoj a pak to zkus, tím zjistíme zda je to před konektorem, tedy na straně auta, nebo za konektorem tedy na straně sedačky. Sám konektor asi nezlobí.

[upravil dne 31.1.06 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...