Kicsi80 Odesláno 19. duben 2021 Odesláno 19. duben 2021 (upraveno) Helló. Csatlakoztatni akartam egy magnót, egy kis kábelt, amit a gyári USB-re kaptam, de elakadtam. Az első képen az USB alja látható a dobozban, a kábel nem jó ide. A második képen a csatlakozót mutatja a box oldalán, a vezetőülés mellett. Az sem jó. A harmadik képen pedig a kis kábel található. Hogyan lehet csatlakozni? Talán nem kaptam jó kábelt? Ahoj. Chtěl jsem připojit magnetofon, malý kabel, který jsem dostal k továrnímu USB, ale zasekl jsem se. První obrázek ukazuje spodní část USB v krabici, kabel sem nepřijde. Druhý obrázek ukazuje konektor na straně skříně vedle sedadla řidiče. To také není dobré. A na třetím obrázku je malý kabel. Jak se připojit? Možná jsem nedostal dobrý kabel? Hello. I wanted to connect a tape recorder, a small cable that I got to the factory USB, but I got stuck. The first picture shows the bottom of the USB in the box, the cable does not come here. The second figure shows the connector on the side of the cabinet next to the driver's seat. That's not good either. And in the third picture is a small cable. How to join? Maybe I didn't get a good cable? Upraveno 19. duben 2021 uživatelem pavelu96 Ne idézze közvetlenül az előző bejegyzést :-) Citovat
Pepa B. Odesláno 5. listopad 2021 Odesláno 5. listopad 2021 ahoj, chtěl bych poprosit o radu, možná jsme měli stejný problém a vyřešili ho. Pořídil jsem stejné Android autorádio, po zapojení funguje všechno, jak má (ovládání na volantu, origo zadní senzory signalizace, hlášení otevření dveří, atp.). S čím zápasím: - po vyndání origo rádia a displaye se mi auto přeplo do Francouzštiny (vrátit zpět nejde, nemám to rádio a display, kde se konfigurovalo:-) ). Jde to jinak než přes diagnostiku? - na Android rádiu jsou místo stupňů Celsia "C" jednotky Fahrenheit "F" a nikde, ani v systémovém menu rádia to nejde přenastavit (ani přes servisní menu a zadání kodu, tam to na typu CAN-bus 58 nastaveno na stupně celsia. - slabší signál rádia kdekoliv mimo město, pomohlo by vůbec napájení antény, jak tu psal kolega výše? Přikládám i foto pro ilustraci. Děkuji za případné rady. Citovat
ChouLu Odesláno 5. listopad 2021 Odesláno 5. listopad 2021 Jelikož je systém budíku a rádia propojený, tak nyní nemají budíky odkud čerpat informaci, jaký jazyk má být nastaven to se stává právě u 2din co nejsou určené přímo pro daný model, ale jsou to uni s canbus readerem.. přes diag to sice můžeš zkusit nastavit, ale pravděpodobně se to po čase vrátí do fr Citovat
Pepa B. Odesláno 5. listopad 2021 Odesláno 5. listopad 2021 Mělo by to být rádio právě pro P3008/5008, zbytek věcí funguje... Citovat
Djsilent Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 Cao koupil jsem si na 5008 rv. 2010 novejsi typ Androida, viz foto, ale nemam kam zapojit tu hnedou patici, ktery byla zapojena v displeji puvodniho radia a tudiz nefunguji tlacitka na volantu, nereaguje zadny nastaveni auta, proste je to je multimedialni android:))) nejaka rada co s tim? Viz fotky vse. IMG_7320.MOV Citovat
Pepa B. Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 (upraveno) Jsem na tom naprosto stejně = to je i důvod, proč se mi auto hodilo do FRA...Androil rádio na původní display nemá konektor, leží mi volně pod ventilátorem. Že nefunguje ovládání na volantu, ukázka palubního počítače, spotřeby atp. - tohle ale není problém tohoto konektoru, ale toho, že asi neni spravne nastaveny CAN-bus pro komunikaci s řídící jednotkou auta Upraveno 11. listopad 2021 uživatelem Pepa B. Citovat
Djsilent Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 No mam 5008 rv 2010 s obyc radiem. Nastavil jsem na androidu 3008 bez obrazovky. Jiny tam neni podobny 5008. A nic nereaguje, ani na tlacitka pod volantem, ani spotreba, nic proste. Nic ze systemu auta.:((( Citovat
Pepa B. Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 Zkusil bych v servisnim menu radia zmenit typ CANBUSu, taky jsem si s tim hral, kdyz jsem resil (a porad nedoresil) spatny stupne u teploty. Citovat
Djsilent Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 A kde je prosim setup canbusu?:) Citovat
Pepa B. Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 V Nastaveni, volba tusim Car entertaiment, pak je dole v menu moznost zmeny, a napravo takova Setup ikona. Chce to pak servisni kod, ja mam 8888, ale kazdy vyrobce v Cine to ma jinak, a v tomto menu je typ Canbusu. Citovat
Djsilent Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 A kde jsi vzal ten kod prosim te?:))) Citovat
Pepa B. Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 Hledal na internetu a zkousel az nasel Citovat
otojanicek Odesláno 12. listopad 2021 Autor Odesláno 12. listopad 2021 Ahoj, na mem cca 3 roky starem DVD Android radiu - viz první obrazek v tomto vlaknu ( stale 100% funkčním) vstupuji do "tovarního nastavení" přes Nastavení --) Tovarni nastavení --) kod 126 . V založce CANbus mam pak tento typ canbusu a typ 6 5008... Ohledne te FR a Fahrenheid stupnu....divné.... napada me zkusit toto: - dat v teto založce "CANbus" : Aircondition " HIDE"...tak to mam ja a nastavení stupnu zustalo v Celsiech....přijdeš ale o tu animaci ovladaní klimatizace na displeji.... - popř. dočasně zapojit zpet orig radio a displej a nastavit stupne Celsie...pak zapojit zpet DVD radio, kde jsi pred tim deaktivoval Aircondition " HIDE" - nstavit v tomto tovarnim nastavení jiny region zeme ( např i u radia?)...kde mají C a ne F stone zdar třeba pomuže Citovat
Pepa B. Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Diky, ja mam bohuzel uplne jine Menu a uz jsem vyzkousel komplet kombinace. Moznost Hide, kterou bych rad pouzil pro inside teplotu, tam nemam, bohuzel, a vsechno ostatni mam dobre. Co se FRA tyka, jasny, kdyz napojim display origo , tak je hned palubak zpet do ENG, to jsem zkousel, ale po vypnutí zapnuti motoru jsem zpet na FRA. Uz jsem si hral s myslenkou zapojit display a nacpat ho nekam za radio, palubovku Citovat
Djsilent Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Ja vcera psal cinanovi na aliexpress a posila mne can bus na 5008, ze ten co mi poslal neni uplne kompatibilni. Citovat
dire Odesláno 17. únor 2025 Odesláno 17. únor 2025 Ahoj Vsem , chtěl jsem se zeptat zda nekdo nezkousel od Cinana tento typ radia .. vymena za RNEG . Radio typ 1 nebo Radio typ 2 vysuvny mechanismus Citovat
dire Odesláno 1. březen Odesláno 1. březen Ahoj Všem , Tak jsem si pořídil nové android radio a mam trochu problém s nastavením předních parkovacích senzoru .( nezobrazuji se mi chybové hlášky ani info o klimatizaci ).Zkoušel jsem různé nastavení 3008 , 508 Tepee ,408 atd a výsledek je stále stejný .Můžete mi prosím říci jaký typ CANBUSU využíváte co vám funguje dostal jsem k tomu RZ-PSA15 .(připadá mi to spíš na novější typy aut ) než na rok 2011 s RNEG . Díky moc za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.