Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Crack

ale tak je i víc učelů,který to může splnovat,může bejt křídlo:asfalto lapka(origínální závodní křídla) a nebo kundolapka (obří hliníkové křídlo):D:papa

Jak funguje ta kundolamka:myslim:myslim:myslim

To není kundolamka, ale kundolapka:D:D:D Jestli to myslím správně tak to funguje jednoduše... Nemá to účel přilepení auta k vozovce, ale ženský k autu:D:D

Nějak mi oči selhali,já sem tam viděl kundolamka:D:D:D,bylo mi to divné;)

Kundolapka je jasná:D:D:D:D

Odesláno

koukni do profilu na klubu, mám tam fotku. Stiskni tady tlačítko WWW a jsi tam :super

jjo tak to vypada celkem slusne!!ale mam dotaz na to sani jak mas udelany!!kolik te to asi stalo,jestli je to znat a jestli je to hlecnejsi!

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Crack

ale tak je i víc učelů,který to může splnovat,může bejt křídlo:asfalto lapka(origínální závodní křídla) a nebo kundolapka (obří hliníkové křídlo):D:papa

Jak funguje ta kundolamka:myslim:myslim:myslim

To není kundolamka, ale kundolapka:D:D:D Jestli to myslím správně tak to funguje jednoduše... Nemá to účel přilepení auta k vozovce, ale ženský k autu:D:D

No ve většině případů na to chytíš ženský bez vkusu, ale některý lidi s tím počítaj. Tupá hmota, co zvlhne, když vidí pomalovaný auto, který dělá kravál.

No jinak, kdyby někdo opravdu vyrobil repliku T16 s tou aerodynamickou šíleností, tak ho upozorňuju, že bude jezdit za dvounásobek toho co jezdí a poloviční rychlostí. Na to totiž musí bejt v tom autě motor a taky peněženka.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: oni

koukni do profilu na klubu, mám tam fotku. Stiskni tady tlačítko WWW a jsi tam :super

jjo tak to vypada celkem slusne!!ale mam dotaz na to sani jak mas udelany!!kolik te to asi stalo,jestli je to znat a jestli je to hlecnejsi!!!!

500,- +190,- filtry, 700,- plast na kapotu, potom rozbruškou díra, a trochu barvy. Zvuk super! spotřeba stejná, a mám pocit že to o malinko lépe jde od spoda do otáček. Jinak žádnej zázrak nečekej :-)))

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

500,- +190,- filtry, 700,- plast na kapotu, potom rozbruškou díra, a trochu barvy. Zvuk super! spotřeba stejná, a mám pocit že to o malinko lépe jde od spoda do otáček. Jinak žádnej zázrak nečekej :-)))

máš tam u2u:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

jjo tak to vypada celkem slusne!!ale mam dotaz na to sani jak mas udelany!!kolik te to asi stalo,jestli je to znat a jestli je to hlecnejsi!!!!

no dam se do toho taky,jen mam trochu strach z toho rezani do kapoty??ten nadech je plastovej a jak tam je pridelanej!!tim rezanim nespalila se barva!!!je vubec nutnej ten nadech??zrovna bych te poprosil pokud to neni tajny o neco presnejsi informave o tech filtrech??

Odesláno

Tyhle megakřídla sou charitativní možností,jak vytvořit náhradní bidlo pro slepice nebo holubi. Jen směle do toho. Kdysi sem viděl škodovku 120ku s takovýmhle křídlem vyrobeným z dřevotřísky. Fakt design jako kráva. A už se to začínalo rozmáčet a bobtnat. A bylo natřený do barvy auta. Barva něco jako bitevní tříbarevný tank :D

Odesláno

No janě, že to jde líp vocpoda , dy? je to tuning ne voe.

Odesláno
Původně zaslal: vector

proc se mi zda z tvych prispevku ze nemas rad tuning?:myslim

Odesláno

2oni: treba proto, ze existuje tuning funkcni, tuning vzhledu a pak tuning proto ze je to tuning voe...

funkcni se vyznacuje tim, ze zlepsuje parametry auta. tady lze hovorit napr. o upravach brzd (ne natreni na cerveno pyco, ale treba vymena poddimenzovanych seriovych brzd za kvalitnejsi), motoru atd. ovsem tady je treba v prvni rade mit rozumnej zaklad, vrazet takhle prachy do 1.1 motoru v 306 ... ehm... a taky penize. za funkcni tuning nepovazuju vymenu tlumice za lesenarskou trubku, zakoncenou zbytkem trubky od kamen, co babka vyhodila...

da se lecos podnikat i pro zlepseni vzhledu auta, treba vymena plechacu za hlinik, prelakovani auta apod, nicmene i tady je vhodne pouzivat mozek a nedelat veci, ktere pusobi usmevne a trapne. Susak na ponozky, pridelany na auto jezdici max. 150 (vlastne cokoliv pod 200) pusobi presne tak, aspon na me (maxo sorry, ale je to muj nazor ;) ). stejne tak falesne nadechy, ktere jen zvysuji aerodynamicky odpor a pridelavaji praci motoru, mracitka atd...

toz to je muj nazor, jinak si davejte na auta co chcete do te doby, nez me zacnete ohrozovat odpadavajicimi kusy plastu, cernymi koncovymi svetly atd... z teto kategorie je mimo jine v posledni dobe oblibene kridlo z 2mm hlinikovych plechu s bocnicemi, lidem co to maji na aute bych doporucil si vyzkouset, jak rychle jim to bude schopne useknout ruku pri nehode, at vi co chystaji pro ostatni...

Odesláno

to beru,kdyz nekdo nepise svuj nazor,musim priznat ze mas pravdu,ale proste nekdo nema na to aby delal nejaky upravy,tudiz to resi necim takovym jak pises!!treba ty na svym aute nemusis delat vubec nic pac je uplne dokonaly,ale co mi co mame klasiku a chceme to auto na tech silnicich trochu zviditelnit a to pak uz je na kazdym znas jak!!jinak je blbost to nejak preplacavat,ale jak jsem psal,kazdymu se libi neco jinyho!!me jen proste vadi chovani vectora,kterej to napise hned tak,ze vsechny tunery odsuzuje,coz se mi zda blbost!!kazdymu se libi neco jinyho a kazdej zastava svuj nazor!!

Odesláno

mozna to bude tim, ze vetsina tuneru se tak chova a na auto naplaca plno kravin a pak resi, jestli nechat stocit kotouce z vrakoviste apodobne... nehlede na to, ze se pousti do uprav, ktery jsou ostatnim nebezpecny (nasavace prilepeny zvejkackou, megakridlo chyceny na dva srouby do zrezlyho plechu, ktery se kyvalo uz vlastni vahou na parkovisti, atd... ). to je vec, ktera vadi (nejen) vectorovi...

ze se spousta lidi snazi zviditelnit za kazdou cenu i nevkusem, njn, aspon se clovek obcas muze hezky zasmat :)

ale kdyz me ve vesnici predjizdi tuner (charaktericticky znak: samolepka No Fear, kridlo, husta ksiltofka a dira ve vejfuku) 80kou s radosti jak mi to nandal, tak bych radeji strilel...

Odesláno
:D Souhlas....beru funkční tuning a pak kvalitně udělané úpravy na vzhledu.....na čemkoli člověk ušetří, spíš zvyšuje pravděpodobnost pobavení ostatních než obdivu....dneska jsem videla jakýsi Opel, takový hnus-tuning jsem už neviděla dlouho, všechny tuněné díly měly jinou barvu než auto, čekala jsem, co z něj kde upadne, když jsem projížděla Starou Boleslaví po kočičích hlavách...no děs...a upřímně, používání mozku fakt doporučuju, protože jsem se dlouho tak nenasmála, jako když jsem u kamaráda viděla nááádherně tuněnou 206ku, li?áky, snížení podvozku, černá barva, sportovní sedačky, místo zadních obr-repráky, sportovní volant, prahy, prostě dokonalá a vkusná práce....a pod kapotou? ....ehm, 1.1....:roll:roll:roll
Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

ale kdyz me ve vesnici predjizdi tuner (charaktericticky znak: samolepka No Fear, kridlo, husta ksiltofka a dira ve vejfuku) 80kou s radosti jak mi to nandal, tak bych radeji strilel...

Kde jsem tě předjížděl ???? :D:D:D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Vvitty

Kde jsem tě předjížděl ???? :D:D:D:D:papa

od kdy vozis kridlo?? :D a nemyslim tu strisku, ale regulerni susak na ponozky z Al plechu... :papa

btw, tamtoho jsem predjel asi pul kilometru za ceduli konec mesta, nejak mu to netahlo vodspoda, pyco, to u tebe nehrozi, ty jsi sileny :D:papa

Odesláno

takova nevyhoda funkcniho tuningu je, ze neni videt na prvni pohled, takze auto pak nefunguje jako kundolapka :D (i kdyz, je otazka jestli je o co stat...), a stoji penize. Oni slusny brzdovy kotouce a desky vyjdou tak na 5000, a nebo taky na 20, a za to je plnej vozejk nadechu, vydechu, modrych LED a podobnych chujovin...

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:o auto jako kundolapka?!??!?!?!.....boze chlapi, kam na to chodite....to jako ja mam jako pindourolapku nebo co???

ja nevim, ja ho k tomu nepouzivam??? ale nekteri ho asi k tomu potrebuji :D

me prijde uchylny balit holku na auto, mobil nebo znackove hadry... ale asi jsem staromodni :D:papa

[upravil dne 16.3.06 Vvitty]

Odesláno
Původně zaslal: vector

Myslíš? no já myslím že né. Ale tvůj názor ti brát nebudu :P:P:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...