nehygienix Odesláno 25. leden 2018 Odesláno 25. leden 2018 dobry den jsem amater co se tyce oprav ... vcera se mi rozpadl stredni dil a koncovka vyfuku potrebuju koupit stredni dil novy a potrebuju poradit jaky ... mam 406 1.8 16V 82kW 98' sedan ... na internetu je tolik variant a nevim ktery ten spravny dekuju za odpovedi Citovat
krtek 2 Odesláno 25. leden 2018 Odesláno 25. leden 2018 napis vin kod auta a dame ti oem kody a podla nich vyberies spravne Citovat
jenda911 Odesláno 8. květen 2018 Odesláno 8. květen 2018 Ahoj, mám prosbu, zda nevíte nějakou technologickou vychytávku na montáž prvního dílu výfuku (s katalyzátorem) (motor 1,8 LFY) - mám orig. těsnění, pak montážní sadu (šrouby, matice, vaničky, podložky, pružinky), ale nejsem s to dát to k sobě tak, aby to tam nefunělo, tedy myslím v místě spoje svody-první díl výfuku. Ten výfuk je Walker, vypadá skoro, že je ještě originální, ale trumpeta je v pořádku čistá bez výstupků... Už jsem to dělal několikrát a myslím, že nikdy se mi to nepovedlo pořádně... Dneska jsem měnil lambdu a protože mi nešla vytočit, tak jsem to měl vyndané ven celé. Přijde mi, že ty pružinky jsou úplně k ničemu a že ty šrouby by měly být mnohem silnější, aby se to dalo na sílu zatáhnout. Tyhle měděné matičky M6... no nevím. Co vy? Díky Honza Citovat
krtek 2 Odesláno 9. květen 2018 Odesláno 9. květen 2018 (upraveno) tie pruzinky su tam k tomu aby vyfuk za svodami mal pohyblivost pri vybraciach ak by to tam bolo napevno tak zaprve by kasna vibrovala a potom sa ti ulomil vyfuk ten set je predchodca vlnovca vyber ten tesniaci kruzok a chod do mototechny a vezmi malinko hrubsi alebo ten co mas a skus ho v tej trumpete zalapovat a taktiez na strane vyfuku(katalyzatora) zalapuj Upraveno 9. květen 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.