Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

nevali se vam nekomu doma original Clariony repro do dveri na 306ku?? pokud mozno par. Jeden mi odesel a chrapti.

jo vali. dvoupasmove, ale nevim lesti jsou to clarion. takovy napis na nich neni. pokud ano, taxem vymenil clariony za clariony :D

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

Repro stale shanim pokud nekdo neco mate,muj tel je 608142724

Taky mi orig repro Clarion na 306 chraptěl. Vyndal jsem to, a protože autu je už 12 let, bužírka drátků k repro byla ztvrdlá na kámen a jeden drátek těžce nalomený - v bužírce. Když jsem to zkusmo přemostil kusem jiného drátu, chraplavý repro se najednou vyléčil. No tak jsem ty staré drátky nahradil novými. Ony v těch plechových dveřích opravdu dost trpí vlhkem a extrémním střídání teplot a možná budeš překvapený, jak jsou konce - konektory - zoxidované. Šmirgl, trafopájku, kousek jiného drátu a je to.

Takže když tak se mrkni na dráty, možná sháníš jiné repro zbytečně - chrapět může jen díky poškozené membráně, a to je fakt dost vzácný úraz, pokud ji neprorazíš mechanicky.

Odesláno

Chechet,doslo to v pohode,uz je to nainstalovany a konecne to inteligentne hraje:aut Jinak sem mel u toho staryho svesenou membranu a civka drhla o magnet. Provizorne sem to opravoval kladivem :mrk a do urcity hlasitosti to fachcilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...