jan.svaton Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Zdravim, dneska jsem mel odpoledne auto venku, a pak kdyz jsem vzal za kliku tak nesly otevrit a nejdou ani ted. Tak nevim jestli jsou zamrzle ci co. Kdyz rychle pustim kliku, tak se zda jako by tam neco poskocilo. U zadnich mi to neslo zase zavrit. Nevíte co stim? PLS:mad: Citovat
Jarda 206SW Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 nejni to treba zamceny?:D sorry, to byla ode mne svinarna:roll mirne nasili jeste neni fasismus - nejsou primrzly tesnici gumicky kolem ramu dveri? jestli jo, pomackat po obvodu a stalym mirnym tahem se snazit otevit.. Neco podobneho jsem mel u zadnich dveri na sve byvale 106 XND /1995. Povolily mrazy, povolily i dvere. Pak jsem prostriknul vsechny zamky vonavym olejickem (WD40) a dobry. Citovat
jan.svaton Odesláno 28. leden 2006 Autor Odesláno 28. leden 2006 hm, uvidime, dal jsem to do garaze. ale moc se mi to nezda, protoze tam jakoby neco bouchlo, kdyz jsem to pustil rychle zpet kliku Citovat
kovi Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 jo zima se tě zeptá, co si dělal v létě. já všechny zámky vyndal a umyl a ještě jsem neměl problém, pak jen namazat gumy silikonem a nic tě nezastaví Citovat
jan.svaton Odesláno 29. leden 2006 Autor Odesláno 29. leden 2006 me se spis zda, jako ze se neco vennitr ulomilo a ze to neotvira ani zamek. Citovat
jan.svaton Odesláno 29. leden 2006 Autor Odesláno 29. leden 2006 tak je to v pohode, ut to jde, byly nejspis nej primrzly. Jinak diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.