Pitr123 Odesláno 15. leden 2018 Odesláno 15. leden 2018 Zdravím,netušil jsem že bude horor vyměnit žárovku na zadním světlu . Z prostoru kufru demontuju matku a světlo by mělo jít ven,ale stále drží jako přibyte ... Někdo nějakou radu ? Citovat
blecha007 Odesláno 15. leden 2018 Odesláno 15. leden 2018 před 2 hodinami, Pitr123 napsal: Zdravím,netušil jsem že bude horor vyměnit žárovku na zadním světlu . Z prostoru kufru demontuju matku a světlo by mělo jít ven,ale stále drží jako přibyte ... Někdo nějakou radu ? Jsou tam dvě matky, předtím odpojit kabel od světla. Potom světlo bude držet na plastové zápatce a gumě která světlo utěsňuje. Problém u Peugeotů 106, po oddělání, mi začalo do světla zatékat. Citovat
Pitr123 Odesláno 15. leden 2018 Autor Odesláno 15. leden 2018 před 14 hodinami, blecha007 napsal: Jsou tam dvě matky, předtím odpojit kabel od světla. Potom světlo bude držet na plastové zápatce a gumě která světlo utěsňuje. Problém u Peugeotů 106, po oddělání, mi začalo do světla zatékat. Pomohlo díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.