Fzeman Odesláno 13. leden 2018 Odesláno 13. leden 2018 Dobrý den , všechny vás zdravím a prosím o radu . Mám už poměrně dlouho problém s tím že za jízdy mi motor z ničeho nic zhasne . Mám 406 2.0 HDI 80kW . Motor nevykazuje žádný zvláštní zvuk ani pokles otáček ani cukání ale když jedu například za autem a chci ho předjet a podřadím si a začnu ho předjíždět a otáčky se dostanou tak na 3 tisíce tak to najednou chcípne a mě nezbyde nic jiného než zpomalit a zajet ke krajnici. Také co mi příjde poměrně důležité abych vám řekl je ze toto se děje jen když je venkovní teplota okolo 10 stupňů a nebo více . Když je venku zima tak motor mužu vytáčet , dávat mu co největší zátěž a nic se nestane ale jakmile je venku teplo tak i při malé zátěži například při jízdě do většího kopce na vyšší otáčky motor zhasne . Budu moc rád za jakoukoli radu auto už bylo několikrát v servisu ale nikdy se nic nenašlo. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2018 Odesláno 13. leden 2018 při diagnostice tam nebylo nic?? v autoriz. servisu?? Citovat
Fzeman Odesláno 13. leden 2018 Autor Odesláno 13. leden 2018 Myslím že ano ale co se týče tady toho tak jsem naprostý amatér takže to nedokážu říct na 100% Citovat
TomasARN Odesláno 13. leden 2018 Odesláno 13. leden 2018 Kde ti robili diagnostiku? V autorizovanom Peugeot servise? Citovat
jenky29 Odesláno 14. leden 2018 Odesláno 14. leden 2018 Skúsil si vymeniť palivový filter. Mal som podobný problém pri inej značke auta. Ale čo ma s tým vonkajšia teplota to neviem. Citovat
petr164 Odesláno 30. květen 2018 Odesláno 30. květen 2018 Rostoucí teplota jako spouštěč závady říká, že motor se bojí přehřátí a vypne přísun paliva nebo rovnou zapalování. Zkusil bych prohodit termostat za tutově dobrý, pak bych se věnoval palivovému čerpadlu, které může být zvýšenou teplotou přidřené. Je třeba myslet vyzikálně, kde se může teplotním rozpínáním leccos zadřít a po ochladnutí opět chvíli fungovat. Peugeotské detaily zatím nezvládám, ale ono to bývá obecnějšího charakteru. Citovat
Dýdý Odesláno 31. květen 2018 Odesláno 31. květen 2018 Nejdří ze všeho vyměnit palivový filtr a potom vyčistit sítko na palivovém čerpadle v nádrži.Nejlépe vyndat nádrž a vyčistit jí taky. Tohle všechno jsem byl línej udělat až mě picasso nechalo cestou domů z práce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.