Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci dnes jsem si nechal napíchnout auto na diagnostiku a mám tam stále chybu Potenciometr  příliš vysoké napětí, máte s tím někdo zkušenosti,potenciometr plynového pedalu je nový,,kde mam hledat chybu,a pak sem na internetu našel že by to mohlo být omezovač rychlosti,, a nebo palivové čerpadlo ale to se mi nezdá že čerpadlo,  já mám tempomat dělaný, a limit tam nemám zprovozněn , pedal mám normální bez přídavného kabelu, může být ta chyba že nemám pedal na limit, a tváří se to jako že mám chybu,  predem díky  dávám  foto 

IMG_20180108_125949.jpg

Upraveno uživatelem maruskamichalek
Odesláno

Já bych to viděl na chybu v diagnostice ;) Chce to někoho s origo diagnostikou... Nový pedál byl správně nakalibrován? Co vlastně autu je? 

Odesláno

tiez nerozumiem reci delphi....niekto sa ozve co s tym robi...

uvaha jeden okruh potaku ma vyssiu hodnotu , ako ma mat...koherencia....voci prvemu....

premeraj kablove vedenie vsetkych styroch kablov z konektoru potaku do ecu , medzi sebou a do kostry...

a pohyb s tym pri merani...

Odesláno

P1644 je chyba toho spínače na omezovač rychlosti na plynovým pedálu (tohle ta dephi diagnostika prostě blbě čte) , takže pedál máš v pořádku . Jestli máš tempomat dodělávanej , tak ti tam někdo nakonfiguroval i omezovač , kterej tam nemáš a proto to píše tu chybu spínače bodu odporu . Nicméně na funkci pedálu to nemá vliv . Jestli se chceš tý chyby zbavit , tak musí být auto správně nakonfigurovaný ...

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, jarokare napsal:

P1644 je chyba toho spínače na omezovač rychlosti na plynovým pedálu (tohle ta dephi diagnostika prostě blbě čte) , takže pedál máš v pořádku . Jestli máš tempomat dodělávanej , tak ti tam někdo nakonfiguroval i omezovač , kterej tam nemáš a proto to píše tu chybu spínače bodu odporu . Nicméně na funkci pedálu to nemá vliv . Jestli se chceš tý chyby zbavit , tak musí být auto správně nakonfigurovaný ...

super diky:super problem vyřešen   toto jsem si myslel,mam ještě dotaz od tebe podivej se na téma divny zvuk ,je to nějaky problém  

Upraveno uživatelem maruskamichalek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...