Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hodiny v 309

Recommended Posts

Guest majki33
Odesláno

Poradí někdo jak vyndat hodiny z 309, které jsou v pal. desce orig. vydloubnout nejdou. Musim rozebrat palubku a nebo trochu brutálně páčit?

Odesláno

Peto nemysliš ty dve dirky (cudliky) kterejma to serizujes??

Zitra na to mrknu do auta, ale mam za to ze se musi sundat selej ten velkej plast v ktery sou zabudovany.

Odesláno
Původně zaslal: Chip

Peto nemysliš ty dve dirky (cudliky) kterejma to serizujes??

Zitra na to mrknu do auta, ale mam za to ze se musi sundat selej ten velkej plast v ktery sou zabudovany.

Nemyslim :D Ale ja 309tku uz rok a pul nemam a tak si nejsem az tak jisty nicim :D Je jasne, ze se musi \"oddloubnout\" cely plast, ale ten drzi na zobackach, na ktere je potreba dat pozor.

Dalsi varianta je, ze stary model (ktery jsem mel) to ma jinak nez novy...

Odesláno

Chlapi, myslíte digitální hodiny v palubce u výdechů větráků? Jestli jo, tak musíš sundat celej ten plast okolo přístrojovky (bacha - jeden ten šroubek je skovanej pod krytkou mezi výdechy větráků a té krytce se rády lámou pacičky) a na něm to je dvěma vrutama přišroubovaný. Ale ty vruty jsou dost dotažený. Myslím, že jsem musel sundat i volant, abych to rozebral, takže hodně úspěchu.

Odesláno

jojo kdyz sundavas ten celej plast tak musis sundat volant ja jen nevedel jestli musis sundat ten plast kdyz chces vyndat hodiny (digitalní v novejsim modelu)

Guest majki33
Odesláno

Jak to tak pročítám tak je to na rozebrání půlky palubky He He.

Stane se něco, když ty starý neodpojím ( jsou nějaký divný za jeden den se zpožďují až o 2 Hod. a jsou to digi. ) a přes ně nalepím jiný?

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Volant jsem u 309tky nikdy nesundaval, palubku castokrat. Takze to jit musi (stary model). Vojta ma r.v. 1990, tam to muze byt jinak...

Jasně, zapoměl jsem dodat, že popisuju ty hodiny u nového modelu. Jinak já měl vyndaný celej plast na stole a měl jsem problém to povolit tak, abych to neponičil (plasty na tomto autě jsou fakt drsný! praskaj a praskaj!) Takže pokud Ti to pujde povolit \"na autě\" pak samozřejmě nemusíš sundávat volant. Tak hodně zdaru!

[upravil dne 30.1.06 Vojta309]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...