Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

rád bych se zeptal jestli je toto správné aditivum - https://www.oleje-pema.cz/plnici-sada-pro-dpf-walker-eolys-176-1l_149133.html pro Peugeot 5008 - 2.00 Nafta rok 12/2009?

Vím, že tam píšou do 3/2010 ale mám auto z dovozu a v novém TP nemám uveden rok výroby a znám ho jen od posledního majitele a nevím kde to případně ověřit abych si neobjednal něco jiného.

PS: Auto píše hlášku "FAP additive level low" - což jsem zde na fóru našel, že je potřeba právě aditivum doplnit.

Předem díky moc za radu

Odesláno

Ahoj, aditivum by mělo být OK, ale je to pouze 1l. Nevím kolik se ho lije do tvého auta ( na to potřebuji bližší specifikaci auta - VIN), většinou to bývá 2 -3 l. Problém ale je v tom, že nestačí jenom dolít, ale ještě musíš na diagnostiku a vynulovat počítadlo aditiva.

Odesláno

VIN: VF30ARHE89S243558 - vím že je to jen 1l jde mi jen o doplnění, protože v servisu kde mám známého můžou objednat od Peugeotu celé 3l za 4500Kč a to se mi dávat nechce. Proto bych si rád objednal jen 1l a on mi to v servisu Škoda doplní a vynuluje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...