Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poprosit o radu uz si nevim rady mam 306 1.9D zacalo mi neco hucet pri urcitych otacek na 5 kolem 90km a pak ve 130km myslel jsem si ze je to prwvodovka ale nakonec jsemji mel na serizeni vule a prej ze by mela byt v poradku dalsi vec kdyz jsem vyradil kdy to hucelo a pridal otacky na volnobeh tak je to slyset taky tak jsem kuli tomu udelal vymenil novy remen  na rozvodech a skontroloval kladky na kterych je najeto 15tisic ani nevim jak spravne napnout remen delal jsem ho priblizbe na 90 stupnu a neni slyset ze by knoural ale dela to porad a jak je remen na pris.tak je vse nove nap.kladka vodoci aleternator repas tak uz zbyva jen sevo je mozne ze mohou to byt loziska ? dekuji za pomoc uz jinak nevim ... 

Odesláno (upraveno)

Název vlákna "peugeot 306" v sekci "peugeot 306" opravdu moc nenapoví, s čím bojuješ a s čím potřebuješ poradit ... Co se Tvého problému týká - použil jsi HLEDÁNÍ ? O 306 jsou toho tu za ty roky napsané stohy ...

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

Že bych nedočetl.... :myslim  A běželo to v tomhle režimu i se sundaným řemenem příslušenství?

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 6 minutami, Hafity napsal:

Že bych nedočetl.... :myslim  A běželo to v tomhle režimu i se sundaným řemenem příslušenství?

Dneska se to chystam zkusit bez remene prislusenstvi 

Odesláno
před 19 hodinami, Hafity napsal:

I bez řemenu?

tak to huci i bez remene prislusenstvi poradil by mi nekdo jak spravne udelat rozvody a napnuti remene pokazde jdyz ho dam na areataci tsk je nasponovany a kam se maji natecet remenice vazky a cerpadla pri nasazeni remene ? dekuji 

Odesláno

Měl jsi převodovku na seřízení vůle? To má být proboha co??? Hučí to přesně odkud?To se dá snadno vysledovat, stetoskop znáš? Napínání rozvodového řemene u 1,9D je automatické, napínací kladka je odtlačována pružinou, takže je třeba ji jen nechat napnout řemen tak jak sama chce, a v té poloze zajistit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...