BooST Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 (upraveno) zdravím fórum s prvým příspěvkem setkal se někdo s napadaným listím v liště "pod stěrači"? viz. ilustrační foto. už podruhé se mi stalo, že po delším (dva dny) stání pod stromy mi tam napadalo listí a jehličí, které (aspoň myslím) mi jednou způsobilo i divné zvuky ventilátoru. poprvé se mi podařilo vyndat to přes tenkou mřížku, ale nyní je tam toho docela dost. máte radu/schéma jak to demontovat (nejlépe bez demontáže stěračů)? díky moc Pavel Upraveno 11. listopad 2017 uživatelem BooST Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2017 Odesláno 12. listopad 2017 bez demontáže stěračů tu mřížku asi nesundáš, stalo se mi něco podobného v HR před hotelem na parkovišti--stál jsem zrovna pod tou jejich borovicí, či co to mají za stromy--jehličí bylo všude , dal jsem to pak doma vyčistit, ale od té doby se dívám, co za strom je nad autem při parkování, stačí tam pak dát igelit a přiklopit stěračema a kapotou, pežoty a citroeny to mají blbě vyřešené, přitom by stačilo dát do mřížky jednu-dvě plast. ucpávky a přes ně to listí a jehličí vysávat vysavačem Citovat
Martinhol Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 Jo...take.to.mam.plne listí....a kdyz jsem se tam koukal.tak mi došlo ze bez větší demontaze to.nevydoluju. museji teda sterace pryc....ale.zatím jsem.nesundaval, tak neporadim jak.je to složité. Je to fakt desny vynález....takovy lapac listí a vody..... Citovat
brutall Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 Vypadá to složitě, ale o to je to jednodušší. Vymontovat stěrače, uprostřed šroubek, nádržku na brzd. kapalinu (dva šroubky) vycvaknout lištu, z boků dvě ucpávky s odtokem vody, vysát nebo vyklepat bordel, a hotovo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.