Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nie je to Peugeot, ale mam technicky dotaz, mozno s tym ma niekto skusenost. Na Octavii 1 mi nesvietia v interiery ovladace kurenia (teplota, rychlost ventilatora, nastavenie smeru fukania), ako to rozobrat, pripadne su tam tak ziarovky, ze sa daju vymenit? Uz je to 16 rokov co som robil v skodovke a nepamätam si to. Zajtra, ked bude svetlo, tak sa do toho pustim, tak zatial aspon hladam radu

Odesláno

Prostřední knoflík vytáhnout a je tam jedna žárovka, která osvětluje celý ten panel. Je to bezpaticová žárovka jako do obrysovek, ale menší.

Odesláno (upraveno)

Nasiel som toto.
https://forum.autobazar.eu/skoda-octavia-i-ziarovka-podsvietenia-ovladania-kurenia-t41217.html

http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace

Dakujem za radu

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno (upraveno)

Keby som nemal pripravky na rozoberanie calunenie, tak to asi nikdy nevyberiem, lebo to drzalo dost silno, tak som to musel podpacit. Kombinacky som nechcel pouzit. Este je sranda vybray tu ziarovku bez praskutia, ale napadol ma figel a to pouzit malu hmozdenku, tu som natlacil na ziarovku a vytiahol. Teraz bude este zaujimave kde kupim taku ziarovku, lebo auto nie je v BA a naposledy ked som taku ziarovku potreboval do tohto auta, tak najblizsi obchod co ju vedel zabezpecit na objednavku bol vzdialeny 30 km

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno

Presne v takej predajni som to kupil aj naposledy, ale octaviu maju svokrovci na takej väcsej dedine, predajna je odtialto 30 km, ale to si uz poradim, hlavne ze je vonku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...