Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidicky znate pimp my Ride z MTV?? Pro ty co neznaji tak udelam mensi zasveceni.. Jde o to ze je to neco jako realityshow kde hlavni roly hrajou auta. Parta lidi maji garaz samozrejme sponzoring MTV atd aby to utahly a vyberou se nejaky na ulici absolutni vraky aut nebo auta co jsou ve spatnym stavu a tihle borci vam z toho udelaji paradni auticko pro ty co by chtely mam doma par epizod muzu dodat na CD a dovest na klouzani no a tak abych neodbocoval udelaji z toho auta pekne auto hodi pekny kola, udelaji hudbu vetsinou interier potahnou kuzi atd.. No proste nekdy to stoji za to..

No ale ted proc to vsechno pisu, tenhle TV serial dela nabor aut a svete div se berou i cechy tak pokud nekdo chcete zkusit stesti tak na http://comps.mtv.pl/pimpmyrideeurope/map.jhtml

se prihlaste ale podminkou je znalost anglictiny mluvene....

Doufam ze me za thle nikdo neukamenuje....

Odesláno

zabudol si uviest ze upravy sa pohybuju od 600 000 - 1 000 000 SKK.

Ja to kukam dva roky,,, a nejake inspiration uz mam,,, napr som pouzil jeden nastrek ktory tam pouzili,,,, na jedno auto striekali zlatu metalizu cez zaclonu na okna,,, ,ja som to urobil na zadnom kridle a vyzera to cool.... Len tam davaju take hifi na ktore nebudem nikdy mat,,,,, az mozno na LCD,,, ale tiez si ich nedam do auta 10

Odesláno

Je to dobrej pořad.Mám na DVD asi deset dilu................Upravy provadi chlapci z West Coast Customs což je známá dílna v Americe......pořadem provadi raper X-zibit.......Nekdy to je super nekdy nic moc......

Odesláno

A základ každého jejich tuningu jsou 2-3 Playstationy do kufru, 8 LCD, diskokoule, obří kola... :super

Některé díly jsou super, ale někdy se mi ta auta fakt nelíbí, i když v tom museli utopit nehorázné prachy.

Odesláno

ale oni na zaciatku najprv rozhodnu pre koho budu auto upravovat,a podla toho sa rozhodnu aka uprava sa bude robit,,, pacilo sa sa mi,,, ked jednej kocke dali dozadu el. bublifuk,,,,, alebo vylozili riadiacu paku diamantami,,,, no a tie kolesa,,, este lepsi je ten mechanik co ma nastarosti kolesa,,, ako sa on bozkava s kockami ????!!!!!!!

Odesláno

No je pravda ze nekdy to az moc prehanej a nekdy je to az moc psychycky co z toho udelaji ja bych nekdy ani v necem takovym nedokazal jezdit protoze je to fakt uz brutal, ale kdyz se vezme z kazdyho auta neco tak to se da urcite inspirovat... Jinak me prekvapilo to s tim ze se muzou prihlasit i cesi nebo tak...

Jo a pokud nekdo chcete mam doma na disku asi 9 dilu Pimp my Ride a dalsi jeste stahuju tak muzu dodat kdyby nekdo mel zajem...

Odesláno

len jedna vec,,, raz robili VW BUS a na streche bola diera,,, normalne sa na dieru da nejaky plat plechu a zavari sa CO,,,, oni tam nasekali dvojzlozkoveho gitu hadam kilo,,,, iank pekne stiekaju len s takym autom by som na ulicu radsej nesiel,,, predsa staci maly skrabanec a nadhera je prec,,, a to nehovorim o airbrushi,,,,, ako to,, ze sa tam mozu prihlasit aj cesi? U nas by bol problem prejst STK,,, to by asi neslo

Odesláno

Steve: podivej se na tu stranku je to tam napsano hledaji asi dalsi auta co by upravily aby mohli natocit dalsi dily staci otevrit ten odkaz co jsem tam dal a dokonce jsem uz nekde na foru cetl ze se nejaky cech prihlasil jen tak z recese no nevim jak to je... NO a rekni mi jaka uprava projde STK?? ani blby clonitko na prdnim skle nemuze byt na STK ho hned strhavaji a rekni mi ktery auto z tech showcar co jsou na ceske scene by proslo technickou ono na technicke jim staci i blbej rozmer kol a zacnou piskovat..... no jinak mas pravdu s tim lakem bych se taky bal vyjet na ulici protoze malej skrabanec a muzes se jit houpat... no ale jako jezdi u nas i auta z menavkama lakama za nehorazny prachy ale to jsou lidi co v tom topi miliony a neresi to

Odesláno

jasnee, mat peniaze niektorych majitelov aut co sa prevazaju na nasich cestach,,, mi je jedno ci chytim skrabanec alebo dva,,,,, napr trojfarebny chameleon stoji u nas 100 000SKK,,,, takze ked len za farbu niekto da tolko,,, tak to su ine kategorie,, na ktore nikdy mat nebudem,,,, ja pocitam kazdy skrabanec,, kazdu jamku po kamienku,,,, a s STK nemam problemy,,, vzdy idem s jednym kamaratom ktory ich pozna,,, napr, posledne ked som bol na jkontrole tak to bol narez,,, som skusal vyhodit kat,,, a ta CO,,, ked to meral tak len gulal ocami,,, ale moj kamarat stal pri nom a presiel som,,, a to mam na aute este otvoreny vyfuk,,, a kopec inych veci,,,

Odesláno

No tak jasne ze jo to je jina kategorie ale kazdy si to muze dovolit kdyz bude setrit ale jde o to ze tihle lidi zijou jen pro svoje auta pro nic jinyho a vsechno jde do auta a kazda korunka se skudly... No a jinak s STK je to kriz hold nekterym se neco neliby jen proto ze na to nemaji a chtely by taky jinak jsou veci co nejsou tak nebezpecny jak oni povidaji a klidne te kvuli tomu vyhodi...

Odesláno

ide o to,,, ze vyklad zakona je jedna vec a zakon samy druha,,,, zakon hovori o nebezpecnych veciach,, ale na STK si ich mozu vysvetlit ako nebezpecne a velmi nebezpecne,,, samo z ich pohladu,,,, napr,, mam v blinkroch biele ledky,,, vec ktora nema s bezpecnostou absolutne nic spolocne,,, a oni povedali ze si ich mam vyhodit,,, pozeram nanho a hovorim,, a komu to vadi?? On povedal,, ze jemu,,, typicky priklad toho,, ze ked to nema on,, tak to nemoze mat nikto

Odesláno

Steve dam ti za pravdu ja mam zase v parkovackach jinou barvu diod a taky jako komu to proste muze vadit cokap to je nebezpecny kdyz to stejne nevadi kdyz mas pusteny potkavacky tak to neni videt a kdyz mas pusteny parkovacky na parkovisti kdyz stojis tak to nevadi si myslim a jsou i borci co na auto naserou fakt nebezpecny veci a to treba ani nikomu nevadi radeji bych nedal technickou prohnile skodovce ktera pomalu uz je ve stadiu rozkladu ta je vic na ceste nebezpecna nez dobre poladeny auto hold nekteri lidi jsou zavystivy a to samy je i s poldama jsou tacy co si s tebou pokecaji o tom jak mas pekne poladeny auto a jsou tacy co ti nekompromisne napari pokutu.. hold tohle asi neovlivnime a jak rikame s kamaradama zakony jsou od toho aby se prusovaly....:super to byl samozrejme vtip ale nesmime to s tema zakonama prehanet

Odesláno

ked bola u nas akcia Jastrab,, co je akcia ked all polisi robia inventuru nasich penazeniek,,, tak ma zastavili,,, vsetko bolo v pohode,,, ale zrazu okolo nas prefrcalo BMV predpokladal som ze patkove,,, ale musel mat okolo 200,,,, pytam sa policajtov,, a tohto nezastavite??? A oni,, ze koho?,,, U nas sa boja policajti tych najrychlejsich siferov,,, ale ak mas nieco upravene tak to vidia,,,, inak to big kridlo co mam vzadu im nikdy nevadilo,,,, je nastriekane do farby karosky a asi im to nevadi,,, ale keby isli pod koren veci,, tak nema ani atest,,heh

Odesláno

No je pravda policajti prudeji za blbosti ale jet v nabliskane cerne limuzine pres 200km/h tak si me ani nevsimnou ale mas nejaky upraveny auto jezdis slusne a ssnazis se dodrzovat predpisy a zastavy te a zacnou ti vycitat upravy hold je to tezky... no asi je to jen lidska zavist ze si za policejni platy nic takoveho nemuzou poridit nebo ja nevim nechtel bych se jich dotknout a nevim co jim plati..... No a atest ten se snad uz ani neresi vzdyt oni i kdyby to melo atest a chtely te oskubat tak si na tom neco najdou...

Odesláno

Jo taky sem pár dílu viděl,mazec byl díl když tam ženká přijela ve šrotu dodávce udělali stoho mazec auto perfektní lak, kola ani nemluvim no a teď byl střih do auta a tam gauč obrazovka jak prase a to domaci kino atd.,no holt na to nemám kačky :(

Odesláno

hmm,,, im sa robi,, ked to cvaka televizia MTV,,,,, mat taku moznost tak nevaham ani minutu,,,, inak mne sa vidi hifi ktore davaju,,, napr jednemu dali 40 pasmovy ekvalizer,,,,, a dalsiemu dali 11 monoblokov do kufra.....

Odesláno

Vsak moznost tu je si prectete ten odkaz co jsem psal nahore http://comps.mtv.pl/pimpmyrideeurope/map.jhtml tam je o tom ze hledaji dalsi objetavce z autama ale musite umet dobre anglicky sice nevim jak dostat auto z CR az nekde do anglie nebo kde to tam pisou v tom prihlasovaku ale byl by to mazec:super

Met ty prachy na to tak by se to dalo udelat i tady a byl by to asi i skvelej napad neco takovyho zarirdit v CR kdyby se sehnaly sponzori verim ze by to bylo lepsi reality show nez nejakej blbej BigBrother nebo neco takovyho..:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...