jack Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 AHoj co lejete za fridex do 406 1,9 TD mam tam tedy roztok na -25, ale chci mit doma do zasoby. Kdyz jsem ho nasal byl modrozeleny. Nebude tesneni vadit kdyz tam naleju takovej ten univerzalni, nebo co tam lejete. Dekuji Citovat
Hadra Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 zajeď do PG a oni ti to změří, podle roku ti řeknou co tam máš a koupíš to. probíhala tady na to diskuze loni a moc bych s tím neriskoval. Citovat
jack Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 jasan to jsem chtel slyset, protoze bych nerad neco nalil a ono mi to rozezralo pul tesneni dikys Citovat
jack Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 Tak v Peugeotu rikali jakej koliv ANTIGEL tak jo:) Citovat
Kurt Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: jack Tak v Peugeotu rikali jakej koliv ANTIGEL tak jo:) Čto takoje \"ANTIGEL\"? Citovat
Steve McSteve Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 ´ja lejem do vsetkych nasich aut iba vyrobky Castol len ak tam mas nieco ine,,, radsej tam dolej to co tam bolo,,, potom ak chces prejst na inu znacku treba vymenit vsetku vodu,,,, este nieco,,,, mozes miesat nemrznucu kapalinu rovnakej farby,, aj ked ineho vyrobcu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.