Glum Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Zdravim, muzete mi nekdo poradit, jestli se vám nepodařilo vymontovat startér shora? Nemůžu auto hodit na zvedak, abych se tam dostal odspodu. Díky. Citovat
Glum Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 JO...a kdybyste nahodou nekdo vedel...strater potrebuju vyndat, protoze kdyz zastu startovat, pastorek po ani ne vterine vyskoci a toci se sam, neotaci motorem...nevite, kde je pricina? Citovat
Ladis Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 No, prozatím mi není známo, proč by nešel vymontovat odshora, respektive jeden šroub k převodovce má nejlepší přístup zespoda, ale netřeba vůbez heveru a auto zvedat. Podle mně to jde velice jednoduše a odshora je to nejjednodužší. Otázka proč nevysouvá pastorek - příčin může být víc, razborka by měla odhalit. Citovat
lexa Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Jasně že shora, kdo by lezl pod auto při tak banální závadě. Citovat
Glum Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 :-) asi neumim dobre zkroutit ruce... Diky za radu Citovat
Hadra Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Prosím, prolézám diskuzi ohledně startérů páč se mi stalo, že jednou startér ani nebrnkne, potom zase jede normálně......tak ho vytáhnu a vyčistím. Problém je ten, že jsem nepřišel na to, jak je chycenej. zespodu je vidět startér, nad ním váleček do kterýho vedou tři dráty,pak jsou tam nějaký šrouby. zvrchu tam strčím ruku kolem sání zleva, ale to je tak si všechno. Díky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.