xstirx Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Prosím o radu a Vaše zkušeností se zamrzáním skel uvnitř auta za jízdy.Mam 307 už dva roky a stále hledám vhodné ofukování skel.Za jízdy,když zapnu klimatizaci nebo jen topení a? už s ventilátorem nebo bez začnou mi zamrzat skla v atě zevnitř.A to parkují v teple garáži,když po ránu vyjíždim.Poraď te mi prosím jak to máte nastavené vy v autě to ofukování.Díky za radu Citovat
rimmer Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 musis mit pusteny venkovni vzduch..ne vnitrni..jinak se ti tam hromadi vlhkost Citovat
Bohumil Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Mám nastavenou klimu futr na režim \"auto\", teolotu na 21-22°C, občas pustím rychloofuk. Jinak to nijak nereguluju. Akorát teď v zimě, když jedeme v pěti, začnou se trochu \"mlžit\" boční okna. Jinak v pohodě. S tou vnitřní cirkulací to platí. [upravil dne 23/1/06 Bohumil] [upravil dne 23/1/06 Bohumil] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.