gerrald Odesláno 21. září 2017 Odesláno 21. září 2017 Mám problém, 508 SW 2,.0 HDI 100 kW chcípne občas při vyšlápnutí spojky při přeřazení - šlápnu na spojku, vyřadím, chcípne, nastartuji zařadím a jedu. Někdy dvakrát za den, pak 200 km nic. Stačí nastartovat a jede dál jako by se nechumelilo bez závady třeba 100 km v kuse. Na diagnostice žádná závada, kontrolka neproblikne žádná. Naftu jsem zkoušel různou (Benzina, OMW, Mol, prémiová, neprémiová..) stále blblo. Spojku určitě zašlapávám až do podlahy. Naftový filtr vyměněn za origo Peugeot, tlaky všude dobré, vstřiky ukazují tlaky na diag v normě. Napadá někoho co to může dělat? Citovat
Tajgers Odesláno 11. říjen 2017 Odesláno 11. říjen 2017 Stejný problém předchozí Peugeot 508 2,0 103 kW manuál Chcipnuti na neutral Oprava v Peugeot Výměna regulace tlaku paliva. Oprava V tom diagnostika + oprava + preprogramovani palubní pc +aplikace čističe paliva + aditivum za 1000 Kč. Celá částka byla 6435 Kč. Citovat
zajiCZech Odesláno 16. říjen 2017 Odesláno 16. říjen 2017 Dobrý večer, naprosto stejný problém řešim s autorizovaným servisem, zatím přemýšlíme co to může být (2.0 HDI, 100kW, man.). Ráno navrhnu výměnu a dám vědět, až něco odjezdim. Díky všem za tip. :-) Citovat
Badis Odesláno 24. listopad 2017 Odesláno 24. listopad 2017 Řeším ten samý problém, jak jste dopadl v servise? Citovat
Tajgers Odesláno 24. listopad 2017 Odesláno 24. listopad 2017 Oprava v Peugeot Výměna regulace tlaku paliva. Oprava V tom diagnostika + oprava + preprogramovani palubní pc +aplikace čističe paliva + aditivum za 1000 Kč. Celá částka byla 6435 Kč. Citovat
zajiCZech Odesláno 1. prosinec 2017 Odesláno 1. prosinec 2017 Měl jsem plánované rozvody a vše k tomu, tak jsme skončili u tohoto a zatím po ujetí cca 5000 km od servisu bez problému. Možná je to i tim, že je nižší teplota?? Netušim... v autech se moc nevyznám. :-D Ale každopádně díky za tip TAJGERSovi, mám to v hlavě a pokud se to znovu objeví, tak hned to nechám vyměnit. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.