Přejít na obsah

Tajgers

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

Vše od uživatele Tajgers

  1. Tajgers

    Aktualizace map

    Ahoj, chlapi máte někdo aktuální mapy a radary pro peugeot 508 2015r? Předem děkuji
  2. Oprava v Peugeot Výměna regulace tlaku paliva. Oprava V tom diagnostika + oprava + preprogramovani palubní pc +aplikace čističe paliva + aditivum za 1000 Kč. Celá částka byla 6435 Kč.
  3. Tajgers

    Navigace - aktualizace

    Je to půjčené, my to vrátíme až bude novější verze .
  4. Tajgers

    Navigace - aktualizace

    Děkuji Už jdu na to.
  5. Tajgers

    Navigace - aktualizace

    A kde to půjčuješ? Že mapy jsem našel ale Alert zóny ne.
  6. Tajgers

    Navigace - aktualizace

    Mám rok výroby 2014. Teď momentálně mám mapy v autě 2015 a Alert zónu nemám vůbec. To máš koupené nebo půjčené na netu
  7. Tajgers

    Navigace - aktualizace

    Na předchozím modelu 508 jsem našel chlápka který mi tu češtinu přidal na počkání před barákem za 1500 Kč. Ale potom nastal problém.... 1.parkovaci senzory vůbec nebyly slyšet 2.volani přes Bluetooth bylo horší než předtím (echo + mě slyšeli 2krát) Po každém update rt6 chce kalibrační soubor. Teď mám facelift a tam ta čeština je (text + hlas) Pouze mapu si budu muset nahrát.
  8. Tajgers

    Automatické otváranie kufra

    To bude určitě stačit. Měl jsem 690 a bylo to dobrý,tak že 715 bez problémů budou stačit.
  9. Tajgers

    Automatické otváranie kufra

    Jsou blázni za 35 EU jedna? Tam je důležitá síla zdvihu a v jakém úhlu to zabírá. Si myslím že tihle bych měli stačit hlavně potom neber červený pružiny protože jsou slabé a v zimě to nebude fungovat. Dej vědět jak to funguje
  10. Tajgers

    Automatické otváranie kufra

    Tak to musíš koupit nové vzpěry. Cena okolo 600 stovek. Jsem to měl taky tak po výměně kufr se otevřel krásně na horu.
  11. Tajgers

    kuna v motoru

    Deramax pomůže pouze na myši ale kuna je vychcana ti to nevadí. na půdě na chatě jsem jednu měl a pomohly mi tablety do WC... Hrozně jim to vadí.
  12. Tajgers

    Automatické otváranie kufra

    Na předchozím autě 508 sw 103kW jsem měl pružiny + silnější vzpěry Fungovalo to skvělé ale pouze když bylo teplo. Večer když už bylo chladnější počasí kufr se otevře na 20 procent. V zimě to asi fungovat nebude vůbec. Nebo silnější pružiny který dokážou tak těžký dveře nadzvenout ještě víc. Jinak jsou různé pružiny jsou silnější a slabší. Měl jsem červený. Ale určitě se tam ta pružina vyjde a ještě tam zbylo místo.
  13. Tajgers

    Vysoká spotřeba

    Ještě doplním Řídil jsem jeho auto a on moje, Cesta na Tempomat plynule. Tlak v pneumatikách před jízdou na autech zkontrolovano. Spotřeba kontrolována podle pp každých 10 km a vždy byl min 1 litr rozdíl. Já nechci ušetřit za každou cenu a ten 1 litr mě nezabije Ale štve mě to že je tam něco špatně a že servis Peugeot mi vyjede kus papíru kde je uvedena hodnota pp a tvrdí že je vše v pořádku. A ještě mě překvapilo že autorizovaný servis dává do Peugeotu olej modul při tom jsem si myslel že tam má být total. Asi vyzkouším buď jiný servis Peugeot nebo někoho jiného.
  14. Tajgers

    Vysoká spotřeba

    Rozdíl je když jezdím já, Jezdím docela plynule a naopak v každém autě spotřeba mi klesá. Žena stim jezdít nějak nechce prý je to moc velký auto ale to už je jiný problém.
  15. Tajgers

    Vysoká spotřeba

    Ano přesně tohle jsme udělaly... Auta jsme prohodily.
  16. Tajgers

    Vysoká spotřeba

    Tak jsem po servise ... I když nemůžu říct že to byl servis Udělali mi diagnostiku a napsaly mi že spotřeba je podle pp 6.7 což prý je vpoho. prace 30 minut... Nechal jsem tam 1000 Kč a to je celý servis. Tak mi to pořád nedalo domluvil jsem se z majitelem stejného vozu na testovací cestu 38km dálnice 24km mimo dálnici a 12 km město. Dálnice Tempomat 120 km, mimo dálnici 90 km... Výsledek jeho auto spotřeba 5,2 moje 6,9. Tak už opravdu nevím kde je zakopaný pes.
  17. Tajgers

    Zimne pneu pre 508

    Tady máte barun polaris ať můžete porovnat oproti Continental
  18. Tajgers

    Zimne pneu pre 508

    V Dtest dopadly nejlíp Continental ts850 Mám ts 850 215/55/r17 a jsem max spokojený. uvidím kolik vydrží vzorek. Tady máte info z dtestu
  19. Taky jsem to zkusil asi 10x všechny možné způsoby a nic... V návodu není nic o gt.
  20. Tajgers

    Jakou baterii do 508

    Tady prodávají přímo originál Peugeot Za dobrý peníze https://auto.bazos.cz/inzerat/81056951/Autobaterie-70Ah--760A-original.php
  21. Objednal jsem mann za 543Kč. Vždy jsem si myslel že ten MANN je top. Ale příště určitě vyzkouším ten purflux.
  22. Tajgers

    Sluncecni clony zadni dvere

    A co zkusit tónování oken. Nechal jsem si to před týdnem tonovat a naprosto super Cena 3400 Kč bez demontáži oken. Videtilnost dovnitř je 0 a ven tak 80 % plus vypadá to pěkně.
  23. Filtr objednaný Mann (PU7010Z) ale nikdo ho skoro neprodává. Když zadám v obchodě model vozu,motor atd tak mi ukáže pouze olejový, prachový a vzd filtry ale palivový nikde není. Děkuji za rady
  24. Ok děkuji tady je ten vin VF38EAHWTEL046818
  25. Ahoj všem, Nemůžu nikde dohledat jaký palivový filtr patří do Peugeotu 508 sw 2.0BlueHDi 133kW automat. A mám věřit tomu že automat převodovka nepotřebuje výměnu oleje? Předem všem děkuji za odpověď
×
×
  • Vytvořit...