Tyupi Odesláno 18. září 2017 Odesláno 18. září 2017 Dobry vecer prajem. Vlastim lanciu zetu totozne s peugeot 806. V aute mam 2.1td s cerpadlom lucas epic. Problem je v tom ze diagbox sa nevie spojit s ecu. 2.problem je ze ked auto nastartujem tak hned otacky vybehnu a na otackomery spadne rucicka a zasvieti chyba motora ale otacky stale su vysoke a po par sekundach motor vypne... ma nepravidelny chod a podotykam cerpadlo som teraz menil za repasovane a chyba ostala stale rovnaka.. skusal som rj z peugota 406 auto naskocilo ale tak isto to robilo. Za odpovede dakuje. Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. září 2017 Odesláno 19. září 2017 Mal som takto motor v 605, a opravoval to jeden pán v Hradci pri Prievidze, ktorý sa celý život zaoberal čerpadlami a motormi do nákladných a osobných áut. Cez SS ti mozem poslať kontakt a spytas sa priamo jeho. Citovat
Tyupi Odesláno 19. září 2017 Autor Odesláno 19. září 2017 před 3 hodinami, mmartinkovic napsal: Mal som takto motor v 605, a opravoval to jeden pán v Hradci pri Prievidze, ktorý sa celý život zaoberal čerpadlami a motormi do nákladných a osobných áut. Cez SS ti mozem poslať kontakt a spytas sa priamo jeho. Ano to by mi pomohlo diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.