Ivcapivca Odesláno 10. září 2017 Odesláno 10. září 2017 Dobrý den, mohu vás ostatní, zkušenější, požádat o radu? Jakožto mladá řidička, vlastnící ŘP teprve od ledna tohoto roku, je moje auto bohužel Už dost poznamenané. Škrábance, rýhy, odřeniny.. Oč mi jde, tady na e-shopu se prodávají opravné tužky na lak, a v zelené jsou v nabídce 3 různé odstíny: IDAHO (LQA), NAUSICAA (EQU), OAKLAND (KSU). Nevím, který odstín já potřebuji, ale slyšela jsem, že se to dá zjistit podle VIN kódu. MOC VÁS PROSÍM, NAŠEL BY SE TU NĚKDO HODNÝ, OCHOTNÝ, ZKRÁTKA MACHR, CO BY MI POMOHL? VINkód: VF33C9HYB84304207 Předem moc děkuji. Citovat
MilanF1 Odesláno 10. září 2017 Odesláno 10. září 2017 Kod barvy je i na štítku na vozidle, obvykle "A" sloupek nebo vnitřek řidičových dveří. Dle VIN je to KGA Gombo, viz níže. Charakteristiky vozidla Modelová řada 307 MODERNIZOVANÝ Č. APV/PR 10458 89 2 0611 Datum poč. záruky 5.11.2005 Směrnice EU e2*2001/116*0299*02 Všeobecné informace DRUH VÝROBKU OSOBNÍ VOZIDLO OBCHODNÍ ZNAČKA / TYP ORGÁNU PEUGEOT MODELOVÁ ŘADA 307 MODERNIZOVANÝ TYP KAROSERIE SEDAN 5-DVEŘOVÁ ÚROVEŇ VÝBAVY STŘEDNÍ STŘEDNÍ PLUS MOTOR TURBODIESEL DV6TED4 BEZ FAP PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE KGA - LAK ZELENÝ GOMBO TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ SUKNO SUGO "UN" BARVA ČALOUNĚNÍ "FC" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L MOTOR (TYP) MOTOR TYP DV PŘÍDAVNÝ EMBLÉM, RŮZNÉ BEZ PŘÍD MONOGRAMU EMBLÉM HDI Charakteristiky vozidla ÚROVEŇ VÝBAVY STŘEDNÍ STŘEDNÍ PLUS TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ BARVA KAROSERIE KGA - LAK ZELENÝ GOMBO TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ SUKNO SUGO "UN" BARVA ČALOUNĚNÍ "FC" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE4 L ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU PŘEVODOVÝ POMĚR 22 X NO Citovat
TomasARN Odesláno 10. září 2017 Odesláno 10. září 2017 (upraveno) Ale ta farba, opravna tuzka, je na to, ked mas nejaku dupku od kamienka, pripadne mensi skrabanec. Ak mas dotlcene auto ako to opisujes, tak zazraky necakaj, na take poskodenia nie je dobra Upraveno 10. září 2017 uživatelem TomasARN Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2017 Odesláno 10. září 2017 nech si namichat spray podle aktiualniho odstinu vozu a obehni s nim cely vuz Citovat
Ivcapivca Odesláno 10. září 2017 Autor Odesláno 10. září 2017 Moc děkuji, mění něco, že to není sedan ale hatchback? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2017 Odesláno 10. září 2017 ono to pojmenovani aut je obcas trochu divoke ne nemeni to nic jen zde na eshopu proste nemaji spravny odstin barvy ja si ted nechaval michat do spreje asi za 400 - ma to velkou rozprasovaci trysku a kdyz chces zastriknout jen nejakou dubku od kaminku staci to striknout na kousek kartonu a malym steteckem to opatlat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.