Vlkov84 Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 Zdravim pánové, potřeboval bych poradit k čemu je tenhle krásnej konektor.Děkuji velice. Peugeot 307 sw 2.0 hdi 66kw 2004 Redmi 3S Citovat
jarokare Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 Příprava na snímač vody v naftovým filtru Citovat
Vlkov84 Odesláno 6. září 2017 Autor Odesláno 6. září 2017 A nemuze to byt neco jiného? O víkendu mi vyskočila chyba. Chyb tam bylo vícero a dnes jsem z nějakýho důvodu hrábl zrovna na tohodle zmetka a v ten moment to byl konec. Auto si samo zvedlo otáčky na cca 1100 a reakce na plynovej pedál absolutně žádná. Nejak jsem dokodrcal na benzinku kde jsem konektor rozpojil zapojil a ted je klid ale zajímá me s jakým šmejdem mám tu čest Redmi 3S Citovat
krtek 2 Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 (upraveno) skor si pohybal kabelami od snimaca tlaku nafty je tesne u toho konektoru(respektive jeho kabely) aspon u mna ,asi aj u teba ja tiez nemam snimac vody v nafte a mam tam zapichnuty ten konektor do slepeho puzdra Upraveno 6. září 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
jarokare Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 (upraveno) Když ten konektor odpojíš , tak zjistíš , že nikam nevede - je nacvaklej v tý chráničce , která slouží jako záslepka . Spíš jak si ten konektor odpojoval , tak si pohnul celým svazkem , kterej vede v tý chráničce a nejspíš tam budou prodřený nějaký kabely Tak krtek 2 byl rychlejší Upraveno 6. září 2017 uživatelem jarokare Citovat
krtek 2 Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 alebo aj tym zvezkom jak pises lebo to drzi na tej plastovej lavke kade idu kabely Citovat
Vlkov84 Odesláno 6. září 2017 Autor Odesláno 6. září 2017 Tak se svazkem jsem zamlel to nepopírám a asi máte pravdu bylo mi divný že to jakoby nikam nevede a nacvaknutý jenom do toho plast. pouzdra na káble Redmi 3S Citovat
jarokare Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 Asi budeš muset ten svazek rozmotat a zkontrolovat jednotlivý kabely , nějak nevěřím tomu , že se to samo opravilo . Aby tě to nevypeklo , až to budeš nejmíň potřebovat ... Citovat
Vlkov84 Odesláno 6. září 2017 Autor Odesláno 6. září 2017 Prave toho se taky bojim, ze se to vy.... nekde kde to fakt chtit nebudu. Pořádnej průzkum me teprve ceka dneska to byla takova halo akce na benzince. Mam hledat neco specialniho nebo jen narusenou izolaci na kabelech? Redmi 3S Citovat
krtek 2 Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 (upraveno) izolace moze byt ok ale vo vnutri zlomene zili takze najprv tu izolaciu potom kazdy kabel chytis do ruk po celej dlzke a tahaj ruky od seba tam kde sa ti natiahne kabel jak zuvacka su prelamane zily samozrejme tahat s rozumon aby si nepretrhol aj zdravy kabel ked budes dobre najedeny Upraveno 6. září 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Vlkov84 Odesláno 6. září 2017 Autor Odesláno 6. září 2017 Jasny chapu. Díky chlapci za rady. Zitra se na to asi kouknu a dam vedet jestli jsem na neco prisel. Redmi 3S Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.