Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.

Mám problém se servem. Jedná se o SW 2.0 HDI 2006. A rovnou přiznávám, že tomu nerozumím a auto nemám dlouho.

Ze začátku se chyba projevovala tak, že po nastartování bylo vše v pořádku. Následně začal "kopat" volant a řízení zatuhlo. Po vypnutí motoru a následném nastartování vše zase chvíli fungovalo.

Ve druhé fázi byl volant tvrdý hned po nastartování a teprve po ujetí nějaké vzdálenosti se řízení uvolnilo. Šlo ale tak snadno, že rázy z vozovky přecházely do volantu a i obyčejná kostková cesta s volantem dost házela.

V servisu byl dolit olej a vše se zdálo v pohodě. Druhý den ráno ale byl volant opět tvrdý a uvolnil se až po nějaké době jízdy. Navíc se přidal první problém, kdy pak zase začne kopat volant, řízení zase zatuhne a vyřeší to opětovné nastartování.

Auto bylo na diagnostice, výsledek byl ten že jednotka (neptejte se mě která) prý hlásí že do ní nejde proud, ale poskytuje údaje. Ty jsou ale statické a neměnné.

Nějaký nápad?

Případně pokud by byl někdo ochotný na to mrknout aniž by mu to sebralo hromadu času protože už ví co překontrolovat jelikož už to řešil, bylo by to fajn. Ideálně okruh Praha, Kutná Hora Kolín, kde se pohybuji nejčastěji.
Příspěvek o servu jsem četl a problém s pojistkami jsem nenašel.

Díky moc.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Omlouvám se,že lezu do tohohle vlákna,ale nechci zakládat nové.Manželka mi dnes oznámila,že nejde točit volantem,tak jsem to šel zkusit a opravdu nejde,tak jsem se podíval do serva a měrka vůbec nedosáhne-je suchá,tak sem se zeptal,jak dlouho te nejde a prej to nejde pár dnů,ale zlobí to nějaký drobný týden,bohužel jsem autem nejezdil,tak jsem to nezjistil dřív a proto se chci zeptat,zda se může servo poškodit,když je bez kapaliny?Možná blbý dotaz,ale napadlo mne,že se třeba vůbec nemusí nic stát,když tam není dostatek kapaliny,když to nic netlačí?Zjistil jsem to teď večer a hned ráno to zajedu doplnit do servisu,tak se ptám,co můžu očekávat.

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...