Guest majki33 Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Poradí někdo? U 309 1,4i, r.v.91 na přístrojové desce se mi občas za jízdy rozsvítí červená kontrolka v pravo nahoře vypadá to jako K, auto jede normálně. Co to znamená? Citovat
Jardaned Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 pravděpodobně myslíš kontrolku diagnostiky motoru.Já ji nemám červenou,ale spíš oranžovou.Ta má po nastartování zhasnout - pokud je vše v pořádku.Pokud se ti rozsvěcí za jízdy,znamená to,že tam máš nějakou chybku.Asi by bylo dobrý zajet na diagnostiku,než nastanou problémy. Citovat
durino81 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 No, mne sa pre zmenu ani nerozsvieti pred startovanim, rozsvieti sa, iba ked uzemnim diagnosticky konektor. Mozno mi ani nefunguje diagnostika , lebo sa mi zatial nepodarila vyblikat (skusal som to asi 3x v lete min roka). Proste to nereaguje. Tiez by som odporucal ist na tu diagnostiku. Citovat
Guest majki33 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Podle dignostiky je vše dobrý, já jsem vykoumal, že začíná svítit, když je vlhko nebo, když projedu větší kaluží. Spíš jestli někdo neví kde to čidlo je? Jestli tam není nějak blbá nebo poškozená izolace. Citovat
durino81 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Diagnosticky konektor je na 309 v motorovom priestore - drot so zelenym dvojpolovym konektorom (piny tvaru \"T\") je vpravo medzi termostatom a bateriou. Aspon ja ho tam mam. Citovat
Steve McSteve Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 hmm, ,,, po vode,,, mne to robilo tiez a skoncilo to vymenou lambdy,,, zistil som ze ju niekto predlzoval a narobil tam vela spojov,,,, nemusi to byt tvoj problem a moze Citovat
Guest majki33 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Tak dík až bude světlo budu hledat. Citovat
Guest majki33 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 A ještě s tou lambdou,to mi dělalo také ,ale teď mám novou a problikává stejně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.