Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Červená kontrolka

Recommended Posts

Guest majki33
Odesláno

Poradí někdo? U 309 1,4i, r.v.91 na přístrojové desce se mi občas za jízdy rozsvítí červená kontrolka v pravo nahoře vypadá to jako K, auto jede normálně. Co to znamená?

Odesláno

pravděpodobně myslíš kontrolku diagnostiky motoru.Já ji nemám červenou,ale spíš oranžovou.Ta má po nastartování zhasnout - pokud je vše v pořádku.Pokud se ti rozsvěcí za jízdy,znamená to,že tam máš nějakou chybku.Asi by bylo dobrý zajet na diagnostiku,než nastanou problémy.

Odesláno

No, mne sa pre zmenu ani nerozsvieti pred startovanim, rozsvieti sa, iba ked uzemnim diagnosticky konektor. Mozno mi ani nefunguje diagnostika :bojim, lebo sa mi zatial nepodarila vyblikat (skusal som to asi 3x v lete min roka). Proste to nereaguje.

Tiez by som odporucal ist na tu diagnostiku.

Guest majki33
Odesláno

Podle dignostiky je vše dobrý, já jsem vykoumal, že začíná svítit, když je vlhko nebo, když projedu větší kaluží. Spíš jestli někdo neví kde to čidlo je? Jestli tam není nějak blbá nebo poškozená izolace.

Guest majki33
Odesláno

A ještě s tou lambdou,to mi dělalo také ,ale teď mám novou a problikává stejně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...