Vojta206 Odesláno 21. červenec 2017 Odesláno 21. červenec 2017 Zdravím chtěl bych poradit svítí mi kontrolka airbagu a ESP už od koupě vozidla. Při DIA mě to hlásí podobné problémy u obou těchto závad (viz dokument). Domnívám se že za to může kroužek pod volantem a je potřeba vyměnit celé přepínací páčky. Je možné že by to mohlo způsobit něco jiného? Má tady někdo zkušenost, nebo se stím setkal? Každá rada pomůže. Řídící jednotka ABS a Airbag byly už měněny. Ale stále hlásý chybu na dia. peugeot206 sw.pdf Citovat
ChouLu Odesláno 21. červenec 2017 Odesláno 21. červenec 2017 Až na tu chybu se zapalovanim jsou problém ty páčky Citovat
Vojta206 Odesláno 22. červenec 2017 Autor Odesláno 22. červenec 2017 Se zapalováním už je problém vyřešený.. Tak je zapotřebí koupit páčky neví někdo kde? Nové nebo vrakáč? A co cena jak se to tak pohybuje?. Díky. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. červenec 2017 Odesláno 22. červenec 2017 Chybu ESP bych podle dia spíš viděl na snímač příčného zrychlení. Kdyby byla chyba v COMu, tak by to hlásilo chybu snímače úhlu natočení volantu. Pokud chceš vědět nějaké díly, tak je potřeba VIN tvého auta Citovat
Vojta206 Odesláno 23. červenec 2017 Autor Odesláno 23. červenec 2017 Zde mám číslo vin: VF32KKFUA43748013 Je možné přepojit i někat tak elektroniku aby nesvitil airbag? Nebo je zapotřebí kvůli tonu nové páčky u COMu? To ESP je to možné ten snímač příčného snímání. Tak to skusím a uvidím. Citovat
HonzaZ Odesláno 23. červenec 2017 Odesláno 23. červenec 2017 Chtělo by to nejdříve proměřit el. průchodnost mezi konektory zespodu na COMu a konektory na airbagy ve volantu. Pokud nebudou průchodné, tak je to jedině na výměnu COMu. Ten ale stojí přes 15 tisíc. Oprava nepřichází v úvahu, protože při opravě plochého vodiče je třeba rozebrat celý COM, ale když je tam snímač natočení pro ESP, tak se po demontáži nedá nastavit. Obj. č. 6239AN nebo 6242C5. Ten snímač příčného zrychlení má obj. č. 454910 a stojí 15521,- Kč. Citovat
ChouLu Odesláno 23. červenec 2017 Odesláno 23. červenec 2017 Opravit to jde mám kousek od Prahy člověka co se COMama zabývá a umí divy Citovat
HonzaZ Odesláno 23. červenec 2017 Odesláno 23. červenec 2017 Ten pásek opravit samozřejmě jde, ale nesmí se rozhodit mechanismus snímání úhlu pro ESP. Jakmile tu sestavu koleček jednou rozhodíš, tak už to nikdy nedáš dohromady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.