Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Miro406

ja osobne neriesim kolko mi to zere, k comu to bude dobre, budete menej jazdit ked vam bude zrat 8l namiesto 7l ????

Zbytocne sa nad tym pozazstavovat......

:bojim:bojim:bojim

plně ti dávám za pravdu:Dbuď budu jezdit či ne

Proč jste si tedy kupovali TD ????? Tuším, že ze zvyku a nebo z mladické nerozvážnosti jako já HDi :D:D:D:D

Pretoze som s dieslami bol spokojny, a mas som aj benzinove auta....:papa

Odesláno

na snizeni spotreby jsou ruzne aditiva (zimni, letni), ktere se liji do nadrze pri tankovani, ale myslim si ze vyrobci, tak urcite taky uz neco prilili, takze aby se to neprehnalo zase

jeden ti tvrdi to druhy ti tvrdi to, takze si musis najit tu svoji pravdu

ted v zime jezdim za 6.2 (ukazuje palubni pocitac), resp. tankuji za 600 na to ujedu kolem 350 km, akorat nekdy min, protoze zenska jezdi takove popojizdky 15km tam, 15 km zpatky, takze auto se nastaci moc ohrat a hlavne je to po vesnicich, takze rychlost, kolem 70 (4-ka) v lete do bralo nejakych 5 litru (plus minus 2 deci) - mam 80kw verzi

[upravil dne 7.3.06 lampa]

Odesláno
Původně zaslal: pigi.jakub

Taky mi to teď papá víc jak kdy jindy, hold je zima a ty studené starty....

Němáte někdo otestovanou tu lepší naftu,jede auto opravdu lépe???Mám 1.9TD

Spotřebu neřeš pokud jezdím do 10L jsem v klidu.

Odesláno

kralda: ja len pre info nad mojim davnejsim prispevkom :-)... vyjazdil som teraz 2 nadrze raz priemerka 6,4 teraz 6,3 (2/3 mesto, zvysok okresky...) takze spokojnost :-) problem no co asi.... bolo treba zmenit benzinku.... teraz mi to este nejako dymi ale to bude zasa asi tym ze som ten motor vobec nenahanal a tak asi by to chcelo trosku prevetrat a trochu sadzi vyhadzat :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...