Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

peugeot 406 coupe 3,0 V6 140 kw auto bez výkonu

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den profíci, prosím o rady, mé auto zratilo výkon a kolísaly otáčky, auto začne zabírat přesně ve 4000 otáčkách a to úplně vystřelí. Vyměnil jsem krokový motorek, vyčistil dúkladně kn vložku. Diagnostika nic nenašla. prosím o rady a zkušennosti. Díky za každou radu která může být přínosem.

Upraveno uživatelem Dobrman007
Odesláno

Co tam je za prevodovku automat nebo manual?

A co se deje do te doby. Cuka, strili nebo jde plynule pomalu do otacek nebo to jen netahne tolik. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Další problém je, že nekomunikuje řídící jednotka s diagnostikou. Koupil jsem od Emixe jinou jednotku a je problém ve spojení. Dokáže mi někdo poradit? vypadá to na porušené kabely?

Odesláno

Zakladatel vlákna je "Dobrman007" (4 příspěvky), poslední reakce od "Dobrman" (3 příspěvky) .. Náhoda ???

Odesláno

Hmm, zase jeden co zapoměl heslo a tak založí novou registraci, dělají tady akorát bordel!

Kdyby napsali na info@peugeot-club.com že zapomněli heslo bylo by to jednodušší, ale holt se jim nechce chvili počkat když svoji blbostí zapomenou heslo.

No jinak, učty Dobrman a Dobrman007 spojím do jednoho

Tak nakonec se nam z něho vyklubal Alex West založený už v roce 2009 a zapomenutý heslo. Takže ted po tom co jsem to všechno pospojoval a přenastavil mi dluží panáka :D

A doufám že příště už heslo nezapomene, a když jo tak nejdřív zažádá o obnovu, ta možnost je i v přihlašovacím dialogu

Odesláno

V servisu prostě nevědí co s tím autem je. napadne někoho čím to může být? neplynulé rozjíždění místy přestane přidávat a ve 4000 otáčkách auto konečně vystřelí. prosím o každou radu. Diagnostika nenašla chybu!! Mám náhradní řídící jednotku vyřeší výměna něco? a nebo zas vyhodím další tisíce? dík moc za každou radu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...