Igor010 Odesláno 30. červen 2017 Odesláno 30. červen 2017 Čaute, chcel by som sa opýtať ohľadom automatickej prevodovky v peugeote 407 coupe 2.7HDI. Pri jazde keď dám dole nohu z plynu mi hneď otáčky klesajú na voľnobeh. Je to ok, alebo to mám začať riesiť? Prikladám aj video. Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2017 Odesláno 30. červen 2017 Převodovka běžně podle potřeby bud brzdí motorem nebo hodí neutrál...... nic neobvyklého Citovat
Igor010 Odesláno 30. červen 2017 Autor Odesláno 30. červen 2017 Dík. V práci jazdím na automatoch od mercedesu a tam sa to správa úplne inak. Otáčky zvyknú klesať postupne a pomaly, zatiaľ čo u mňa idú hneď dole po uvolnení plynu. Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2017 Odesláno 30. červen 2017 Ale urcite by pokazde nemela hodit N ale i taky brzdit motorem..... zkus vice stylu jizdyOdesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat
Agrafik Odesláno 30. červen 2017 Odesláno 30. červen 2017 Jak se "naučila", tak řadí ., v tomto režimu se snaží jízdu co nejvíce vyžehlit a ne "cukat" autem . Docela záleží, jak rychle pustíš plyn a jak jsi akceleroval před tím... V režimu sport ti to určitě brzdí hned až do nejnižších možných otáček , kdy podřadí a zase brzdí. "N" používá jen k dojezdu na 0. Citovat
Igor010 Odesláno 1. červenec 2017 Autor Odesláno 1. červenec 2017 Diagnostika mi hlási chybný snímač potenciometra plynového pedálu. Možno je to tým. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.