oni Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 chci se zeptat jestli nekdo nezna radu jak zmirnit hluk v aute od sportovniho vyfuku(jen zadni tlumic)na 306!existuje nejaka izolace!!! dik moc Citovat
chuck11 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Nejezdit:D:D:D:D Ne tak ted doopravdy co to maš za motor:roker Citovat
Chip Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 no normálně stačí ty gumy na kterejch to visí. z normálního sportovního výfuku jde fšechen bordel za auto a do auta minimum(neříkám že to není slyšet ale dá se to vydržet) nevím jakej tam máš tlumič a jak ho tam máš přidělanej ale jestli dělá hluk až příliš tak s ním není něco v pořádku. jinak na 309 sem měl nad tlumičem ještě jeden plech ale sundal sem ho při výměně a už ho nějak nenandal(ale myslel sem že tam byl spíš kvuli teplotě) a beze změny. jo a jakmoc velkej je rozdíl uvnitř a mimo auto [upravil dne 16/1/06 Chip] Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 no mam 1.4 55kw!tlumic je laiting!pri volnobehu a nizsich otackach to jde,respektive do 90km/h,pak uz je to horsi,no a pak okolo 150 je to dost hlucny!!tlumic je chycenej pomoci dvou sb jako original!! Citovat
chuck11 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 No a když sis pořizoval sportovní výfuk tak si nepočítal s větší hlučností Máš tam ty gumy viz chip? Jinak dej nějaký tlumící koberec do kufru pod orig plato a mělo by být po hluku Citovat
Chip Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Chuck:sb=asi silentbloky myslím že s hlukem už nic moc neuděláš možná snad nějaky tlumící mat. co se používá v autohifi nejaky (asfaltovy)antirezonanční desky ale tomu ja nerozumim. A má ten vejfuck aspoň nějaký velky učinky na chod motoru, ja osobně kdyby mi ten hluk vadil tak se vrátím k originálu. Citovat
Hadra Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 já si myslím, že to moc nepomůže. Já měl laďák v Rapidu a hlavně vzadu to bylo na zblbnoutí. Já ten výfuk měl zavěšenej na silenblocích, vycpanej zadek vatou, ale moc to nepomůže. Holt, každá sranda něco stojí.... Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 no počital,nejezdim tak casto rychle,takze je to ok,ale nekdy bych si pral aby to bylo tizsi!!to jsou nejaky zvlastni gumy??mam tam ty original co tam byly!no rikal jsem si strcit tam takovej tan koberec co je u skodovek na prepasce mezi motorem a sedackama a dat ho primo za ten plech co je ned tlumicem,jeste jsem na to poradne nekoukal!! Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 nevim jestli je to moje vsugerace,ale rekl bych ze jde lepe do otacek!!je delanej primo na typ auta motoru,prej i rok vyroby je pro ne dulezitej!!no nejak se na to mrknu az bude lepsi pocasi!j Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 zdravím laityng tím jak stlumit tento výfuk se zabívám už delší dobu ale bez výsledně mě to alespon částečně tlumí kufr ale ve 306 to musí být nášup, ale třeba jirkap ho má na 2.0 a říká že pohoda že neřve mě teda řve nejvíc do kopce když už auto nemůže jinak podle testu jsou to jedni z mála vejfuků co něco málo přidaj na výkonu, ale taky to nazvali hřmící potěšení protože je dost hlučnej, ale co by jsi čekal když nemá žádnou přepážku že taky jsem ho chtěl zaizovat nejakou hmotou, jenže je problém v tom že to musí vydržet vysokou teplotu a neschořet a nesmí to držet vlkost, jenže většina materálu co teplotně vidrží je na bázi vaty takže drží vlkost a tlumič by ti schnil. Zkoušel jsem měřit teplotu a když tomu dáš kouř tak v léte i 300°C bežne 100 - 200°C uvnitř ale počítej že když ho zaizoluješ tak se prohřeje celej a nebude chlazenej okolním vzduchem. pokud něco vymyslíš dej vědět Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 no ja myslel tu izolaci dat az za ten plech,ten zas nemuze bejt tak teplej,ale ci se tyce ty vlhkosti mas pravdu!!no a z tou jizdou do kopce ma s taky pravdu!!kdyz jezdim normalne tak je to ok,ale kdyz ho na dalnici zenu 150 a vic tak moje ouska trpi!! Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 zatím jediná rada: chce to hlučnější muziku :D:D Citovat
Chip Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 MK: nevím jestli si mě pochopil myslel sem dat něco na kastli. ja mam v kufru na podlaze pod kobercem prilepenej nejakej (asi asfaltovej)cernej plat. nevim na co tam je myslim si ze je to pravě na nejakou izolaci:roll:myslim Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Chip: to byla jen moje rozvaha, nezávisle na tobě jo asfaltové desky existujou ale jsou drahé dá se použít i levnější tlumení jako tappajomat a vytlumit celej kuft a blatníky ze vnitř (je to jaková žvejkačka s alobalem 3mm tlustá 2x1m velká za 900,- ale učinější by bylo ztlumit plášt tlumiče Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Kvůli komu teda vyrábíš větší hluk, když samotnému Ti vadí? Sousedi a kolemjdoucí by taky ocenili tišší provoz. Je to asi tak příjemné jako sbíječka pod oknem. Pokud chceš hlučné auto tak si ho vychutnej nejvíc sám. Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 no tou hudbou to taky resim!!no taky tam mam nejakou zelenou vatu a na ni je nejaky cerny gumovy povrch!!nemam ho ale prilepej!!kdyz jsme u tech vyfuku,poradite mi co mam pouzit jako tesneni na spoj mezi tlumicem a strednim dilem!! Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 muj nazor je taky ztisit ten tlumic,aby to bylo nejucinnejsi!!!neni to zadnej rvoun ani zadna zbijecka a jestli bydlis na dalnici,tak ti nezavidim!! Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: P607Olda Kvůli komu teda vyrábíš větší hluk, když samotnému Ti vadí? Sousedi a kolemjdoucí by taky ocenili tišší provoz. Je to asi tak příjemné jako sbíječka pod oknem. Pokud chceš hlučné auto tak si ho vychutnej nejvíc sám. když ti pod oknem projede kamion tak to máš stejné a když někdo s reprákem tak ještě horší, to si nepomůžeš Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: oni no tou hudbou to taky resim!!no taky tam mam nejakou zelenou vatu a na ni je nejaky cerny gumovy povrch!!nemam ho ale prilepej!!kdyz jsme u tech vyfuku,poradite mi co mam pouzit jako tesneni na spoj mezi tlumicem a strednim dilem!! jenže je potřeba to mít nalepené aby ten plech byl tuhej a nevybroval a nejlepší by bylo dotáhnout to až pod zadní sedadla, myslím že taková nádrž může taky dost zvučet od výfuku Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: P607Olda Kvůli komu teda vyrábíš větší hluk, když samotnému Ti vadí? Sousedi a kolemjdoucí by taky ocenili tišší provoz. Je to asi tak příjemné jako sbíječka pod oknem. Pokud chceš hlučné auto tak si ho vychutnej nejvíc sám. když ti pod oknem projede kamion tak to máš stejné a když někdo s reprákem tak ještě horší, to si nepomůžeš Můj příspěvek není o tom jestli mně to vadí (proti logice jakou uvádíš opravdu není slov) Jen nechápu pohnutky oni když jemu vadí hluk a ostatní jím zásobuje. [upravil dne 16.1.06 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.