Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

LuBosch78 ...jestli to je dotaz na mě , tak ano mám . Asi nejsu uplně blbej abych si to nepřepočítal podle tankování .

Můžeš počítat se mnou...

Natankováno 582 litrů

Najeto 10 229 km

Screenshot_2025-12-17-15-25-38-279_com.miui.calculator.jpg

Upraveno uživatelem MP
doplnění
Odesláno

@MP Mě vždycky přišlo, že buď jezdíš trvale nějaký strašně optimální trasy, nebo jsi rozený jezdec ekorally a nebo obojí dokupy... Se stejným autem jsem se v běžným provozu nedokázal k takovýmu číslu ani příblížit, spíš tak kolem 7 a i to jsem považoval za bezva spotřebu.

Kdysi jsem to sledoval na trase z Liberce do Bruselu a byl jsme lehce přes 7, ale pravda s průměrnou rychlostí o dost vyšší (když jedeš 1000km po dálnici tak se neploužíš 80 no...). 

Teď hodně jezdím O3 1,6 TDi a na zimácích mi to ukazuje průměr 5,4 a to jezdím víc než polovinu času dálnici cca 80k v kuse na tempomat 120 kmph... 

Honza

Odesláno (upraveno)

Tak 3/4 najetých km je na trase mezi Třebíčí a Doksama ( u Mácháče ) , a to buď po D1 do Práglu a pak po D10 na Ml. Bolku , nebo kousek po D1 a pak po 38 na Hajzlíčkův Brod , Čáslav , Kolín , Ml. Bolka . Jezdím to už spoustu let , znám to dokonale , vím kde bude jaká zatáčka , stoupání , klesání . Vím kde jsou radary , kde ne a kde můžu projet obcí bez snížení rychlosti abych pak nemusel akcelerovat ... Pokud to jde, jezdím v dobu kdy je menší provoz a nevysírají kamiony a takový ty brzdy provozu , který jezdí pod zákonné limity a pak je musím zbytečně předjíždět . 

mimochodem...dnes jsem byl tankovat , a po natankování mi to spočítalo dojezd 1470 km

Upraveno uživatelem MP
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
V 18. 12. 2025 at 22:47, filoyof012000 napsal:

@MP Mě vždycky přišlo, že buď jezdíš trvale nějaký strašně optimální trasy....

Asi jo...tak dalších devět tisíc na "optimální" trase. Furt to stejný . 

IMG_20260304_191237.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...