LuBosch78 Odesláno 17. prosinec 2025 Odesláno 17. prosinec 2025 A máš změřené kolik to ve skutečnosti žere, nebo jen dle palubáku ? Citovat
MP Odesláno 17. prosinec 2025 Odesláno 17. prosinec 2025 (upraveno) LuBosch78 ...jestli to je dotaz na mě , tak ano mám . Asi nejsu uplně blbej abych si to nepřepočítal podle tankování . Můžeš počítat se mnou... Natankováno 582 litrů Najeto 10 229 km Upraveno 17. prosinec 2025 uživatelem MP doplnění Citovat
filoyof012000 Odesláno 18. prosinec 2025 Odesláno 18. prosinec 2025 @MP Mě vždycky přišlo, že buď jezdíš trvale nějaký strašně optimální trasy, nebo jsi rozený jezdec ekorally a nebo obojí dokupy... Se stejným autem jsem se v běžným provozu nedokázal k takovýmu číslu ani příblížit, spíš tak kolem 7 a i to jsem považoval za bezva spotřebu. Kdysi jsem to sledoval na trase z Liberce do Bruselu a byl jsme lehce přes 7, ale pravda s průměrnou rychlostí o dost vyšší (když jedeš 1000km po dálnici tak se neploužíš 80 no...). Teď hodně jezdím O3 1,6 TDi a na zimácích mi to ukazuje průměr 5,4 a to jezdím víc než polovinu času dálnici cca 80k v kuse na tempomat 120 kmph... Honza Citovat
MP Odesláno 21. prosinec 2025 Odesláno 21. prosinec 2025 (upraveno) Tak 3/4 najetých km je na trase mezi Třebíčí a Doksama ( u Mácháče ) , a to buď po D1 do Práglu a pak po D10 na Ml. Bolku , nebo kousek po D1 a pak po 38 na Hajzlíčkův Brod , Čáslav , Kolín , Ml. Bolka . Jezdím to už spoustu let , znám to dokonale , vím kde bude jaká zatáčka , stoupání , klesání . Vím kde jsou radary , kde ne a kde můžu projet obcí bez snížení rychlosti abych pak nemusel akcelerovat ... Pokud to jde, jezdím v dobu kdy je menší provoz a nevysírají kamiony a takový ty brzdy provozu , který jezdí pod zákonné limity a pak je musím zbytečně předjíždět . mimochodem...dnes jsem byl tankovat , a po natankování mi to spočítalo dojezd 1470 km Upraveno 21. prosinec 2025 uživatelem MP Citovat
MP Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen V 18. 12. 2025 at 22:47, filoyof012000 napsal: @MP Mě vždycky přišlo, že buď jezdíš trvale nějaký strašně optimální trasy.... Asi jo...tak dalších devět tisíc na "optimální" trase. Furt to stejný . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.